Wielrennen in Girona

Wielrennen in Girona

Laat ons je trainingsstage of fietsvakantie naar een hoger niveau tillen door met jou mee te fietsen! Ex-prof wielrenner Paul Kneppers die al meer dan 10 jaar in Girona woont neemt je mee over de mooiste routes in de provincie. Hij kan je helpen met een fietsprogramma, is heel flexibel en past zich volledig aan naar de wensen van de groep.

Wielrennen in Girona en omgeving is uniek. Girona is één van de mooiste steden van Spanje en route-opties vanuit de stad zijn ongekend. De diversiteit aan landschappen zorgt ervoor dat je allerlei type beklimmingen hebt en zelfs vlak kunt fietsen.

Vooraf maken we een mooi plan op, we kunnen de focus leggen op het verbeteren op de racefiets of juist op het genieten van de fiets en omgeving. Het focussen op het verbeteren op de fiets kan voor elk niveau fietser, van beginnend recreatief tot wedstrijdniveau. Paul heeft een lerarenopleiding afgerond en voor hem is er niets leuker dan andere wielrenners helpen verbeteren. Dat kan op fysiek gebied, fiets-technisch of juist door mental-coaching. Met eventueel een informatie avond in het centrum.

Indien het hoofddoel genieten van de omgeving is weet Paul eventueel ook de perfecte locaties voor een koffie- of lunchstop en de beste plekjes voor na de rit terug in het centrum van Girona.

Neem ook een kijkje op onze kalender met themaweken als je wilt aansluiten bij een week.

Prijzen

De totaalprijzen geven we na het invullen van ons reserveringsformulier, deze hangen af van het type accommodatie en de extras die je er bij wilt boeken. Hieronder zie je de prijzen voor de begeleiding tijdens de fietsritten, waarbij we ook een custom made routeboek maken.

 Per dagPer week
1 - 6 personen€ 150€ 950
7+ personen€ 200€ 1.200

 

Reserveren

Vul zo veel mogelijk gegevens in en binnen minimaal twee werkdagen komen we via de mail bij je terug met beschikbaarheid en prijzen.

Extra opties (vermeld bij extra opmerkingen de details )