Wielrennen in Girona

Wielrennen in Girona

Wielrennen in Girona is een unieke ervaring. Girona is één van de mooiste steden van Spanje en route-opties vanuit de stad zijn ongekend. De diversiteit aan landschappen zorgt ervoor dat je allerlei type beklimmingen hebt en zelfs vlak kunt fietsen.

Laat ons je trainingsstage of wielrenvakantie naar een hoger niveau tillen door met jou mee te fietsen! Ex-prof wielrenner Paul Kneppers die al meer dan 10 jaar in Girona woont neemt je mee over de mooiste routes in de provincie. Hij kan je helpen met een fietsprogramma en past zich volledig aan naar de wensen van de groep.

Vooraf maken we een mooi plan op, we kunnen de focus leggen op het verbeteren op de racefiets of juist op het genieten van de fiets en omgeving. Het focussen op het verbeteren op de fiets kan voor elk niveau fietser, van beginnend recreatief tot wedstrijdniveau. Paul heeft een lerarenopleiding afgerond en voor hem is er niets leuker dan andere wielrenners helpen verbeteren. Dat kan op fysiek gebied, fiets-technisch of juist door mental-coaching. Met eventueel een informatie avond in het centrum.

Indien het hoofddoel genieten van de omgeving is weet Paul ook de perfecte locaties voor een koffie- of lunchstop en de beste plekjes voor na de rit terug in het centrum van Girona.

Wil je alleen of met een klein groepje komen adviseren we om deel te nemen aan één van onze themaweken of informeer bij ons of we groepsritjes hebben gepland in de periode dat jij naar Girona wilt komen.

Prijzen

De totaalprijzen geven we na het invullen van ons reserveringsformulier, deze hangen af van het type accommodatie en de extras die je er bij wilt boeken. Hieronder zie je de prijzen voor de begeleiding tijdens de fietsritten, waarbij we ook een custom made routeboek maken.

 Per dagPer week
1 - 6 personen€ 150€ 950
7+ personen€ 200€ 1.200

 

Reserveren

Vul zo veel mogelijk gegevens in en binnen minimaal twee werkdagen komen we via de mail bij je terug met beschikbaarheid en prijzen.

    Extra opties (vermeld bij extra opmerkingen de details )