Trainingsstages in Girona

Girona en fietsen

Girona is de plek waar inmiddels meer dan 100 prof- wielrenners, wielrensters, triatleten en mountainbikers wonen en dat is niet zonder reden. Het goed te bereiken stadje heeft alle type terreinen voor zowel de racefiets als de mountainbike en de gravel liefhebber; vlak, heuvels, lange beklimmingen, korte beklimmingen, kust, bossen. En dat allemaal op goed onderhouden wegen met weinig verkeer. Voor de mountainbikers heb je ook alle type routes die direct vanuit het historisch centrum starten; van goed onderhouden gravelpaden tot technische downhill tracks en alles daartussen.

Paul Kneppers is jouw coach gedurende je trainingsstage. Na zijn lerarenopleiding heeft hij 6 jaar professioneel gewielrend voor Spaanse ploegen en daarna omgeschoold tot wieler- en MTB coach. En op dit moment o.a. actief in de MTB wedstrijden voor het lokale MTB team uit Girona. Zijn specialiteiten zijn klimmen, dalen en de mentale kwesties bij het fietsen. Hij woont al meer dan 10 jaar in Girona en kent de omgeving op zijn duimpje. Met zijn sociale kwaliteiten weet hij in een gezellige sfeer de fietser naar een hoger niveau te tillen. Van beginnende fietsers t/m wedstrijd fietsers. Zowel op fysiek, als mentaal vlak en de technieken in de bergen.

Trainingsstages of fietsvakanties voor groepen

Laat de fietstrip (Race, MTB of Gravel) naar Girona van jouw groep, club of wielerteam door ons organiseren. Wij regelen de transfers, de accommodatie in het centrum van Girona, de routes, het custom made fietsprogramma, Paul Kneppers fietst met je mee, een mecanicien staat voor je klaar, we helpen met de organisatie voor het eventueel meedoen aan een fietsevenement (vrijwel elk weekend wordt er een Cyclosportief in de provincie georganiseerd), we kunnen een informatieavond inplannen over fietstechnieken in de bergen of over training. We kunnen sportmassages regelen, Bianchi huurfietsen, een volgauto, wielervoeding. We ontvangen maar één groep tegelijkertijd in Girona en daarom kunnen we jullie reis helemaal op maat maken. De focus kan liggen op training, maar mag natuurlijk ook het genieten van de fiets en omgeving. Of een combinatie daarvan.

De accommodatie stellen we af op de wensen van de groep. Dit kunnen appartementen of een hotel in het historische centrum van Girona zijn, daar waar ook alle profs wonen. Voor wedstrijd wielerploegen kunnen we een groot huis buiten de stad regelen. We gaan vooraf in gesprek met de groep en maken een custom made programma met passende routes. Vanaf het moment dat je met het vliegtuig, trein of auto aankomt in Girona word je opgevangen door ons team en is alles geregeld.

Voorbeeld prijs 1 – Een groep van 8 personen voor een week (7 nachten): Voor € 475,- per persoon heeft je groep;

  • Een lux en volledig ingericht appartement midden in het historische centrum van Girona met 4 slaapkamers.
  • Wordt je transport tussen het vliegveld Girona en het appartement geregeld.
  • Krijgt de groep vooraf een informatie-mail met routes afgestemd op de wensen en (indien gewenst) een fietsprogramma.
  • Fiets Paul met de groep mee.
  • Mag je gebruik maken van onze mecanicien indien er mechanische problemen zijn.
  • Mag je gebruik maken van ons fietsmateriaal en gereedschap.
  • Regelen wij alles rondom het meedoen aan de lokale Cyclosportief op zondag.
  • Eventueel halverwege de week een informatie avond : tips & tricks over het fietsen/ trainen in de bergen.

Voorbeeld prijs 2 – Een groep van 12 personen voor een lang weekend (4 nachten): Voor € 310,- per persoon kunnen we hetzelfde pakket aanbieden als voorbeeld 1 met twee appartementen naast elkaar, elk met 3 slaapkamers.

* Voor kleine groepjes adviseren we een kijkje te nemen bij onze aansluitweken. En voor groepen die geen begeleider/ coach/ gids willen, adviseren we om zelf op zoek te gaan naar een accommodatie en alleen de fietsen bij ons huren en een routepakket bij ons te kopen.

Beschikbaarheid

Voor volledig verzorgde groepsboekingen hebben we voor 2024 nog plek in de maanden januari, februari en juli t/m december.   We zijn volgeboekt voor de maanden maart, april, mei en juni 2024

En ook hebben we nog beschikbaarheid in onze aansluitweken en los fietsverhuur het hele jaar door.

Reserveren

Voor een groepsboeking of prijsopvraag vul je hieronder zo veel mogelijk gegevens in en binnen één werkdag komen we via de mail bij je terug met beschikbaarheid en prijzen.