Trainingsstages in Girona

— Let op, we zijn al volgeboekt voor de maanden maart, april en mei 2023 —

Wel hebben we nog plek (ook voor groepen) in onze aansluit weken. En ook hebben we nog huurfietsen beschikbaar voor het hele jaar, en bij het huren van fietsen kunnen we tips geven voor accommodaties en routes.

Trainingsstages of fietsvakanties voor groepen

Laat de fietstrip (Race, MTB of Gravel) naar Girona van jouw groep, club of wielerteam door ons organiseren. Wij regelen de transfers, de accommodatie, de routes, het programma, Paul Kneppers fietst met je mee, een mecanicien staat voor je klaar, we helpen met de organisatie voor het eventueel meedoen aan een fietsevenement (vrijwel elk weekend wordt er een Cyclosportief in de provincie georganiseerd), we kunnen een informatieavond inplannen over fietstechnieken in de bergen of over training. We kunnen sportmassages regelen, huurfietsen, een volgauto, wielervoeding. We ontvangen maar één groep tegelijkertijd in Girona en daarom kunnen we jullie reis helemaal op maat maken. De focus kan liggen op training, maar mag natuurlijk ook het genieten van de fiets en omgeving. Of een combinatie daarvan.

De accommodatie stellen we af op de wensen van de groep. Dit kunnen appartementen of een hotel in het historische centrum van Girona zijn, daar waar ook alle profs wonen. Voor wedstrijd wielerploegen kunnen we een groot huis buiten de stad regelen. We gaan vooraf in gesprek met de groep en maken een custom made programma met passende routes. Vanaf het moment dat je met het vliegtuig, trein of auto aankomt in Girona word je opgevangen door ons team en is alles geregeld.

Voorbeeld prijs 1 – Een groep van 8 personen voor een week (7 nachten): Voor € 375,- per persoon heeft je groep;

  • Een lux en volledig ingericht appartement midden in het historische centrum van Girona met 4 slaapkamers.
  • Wordt je transport tussen het vliegveld Girona en het appartement geregeld.
  • Krijgt de groep vooraf een informatie-mail met routes afgestemd op de wensen en (indien gewenst) een fietsprogramma.
  • Fiets Paul met de groep mee.
  • Mag je gebruik maken van onze mecanicien indien er mechanische problemen zijn.
  • Mag je gebruik maken van ons fietsmateriaal en gereedschap.
  • Regelen wij alles rondom het meedoen aan de lokale Cyclosportief op zondag.
  • Eventueel halverwege de week een informatie avond : tips & tricks over het fietsen/ trainen in de bergen.

Voorbeeld prijs 2 – Een groep van 12 personen voor een lang weekend (4 nachten): Voor € 210,- per persoon kunnen we hetzelfde pakket aanbieden als voorbeeld 1 met twee appartementen naast elkaar, elk met 3 slaapkamers.

Wil je met een klein groepje komen, neem dan contact op of we voor vergelijkbare prijzen samen met andere kleine groepjes gezamenlijke ritten kunnen inplannen. Of sluit aan bij één van onze gezamenlijke trainingsstages (zie boven).

Reserveren

Voor een groepsboeking of prijsopvraag vul je hieronder zo veel mogelijk gegevens in en binnen minimaal één werkdag komen we via de mail bij je terug met beschikbaarheid en prijzen.

Let op, we zijn al volgeboekt voor de maanden maart, april en mei 2023. Wel hebben we nog plek (ook voor groepen) in onze aansluit weken. En ook hebben we nog huurfietsen beschikbaar voor het hele jaar, en bij het huren van fietsen kunnen we tips geven voor accommodaties en routes.