Over Campo Bicicleta

Paul Kneppers

Campo Bicicleta is opgericht door Paul Kneppers en verzorgd alle communicatie en begeleid de fiets trainingen (MTB en Race).

Sinds augustus 2006, na het afmaken van zijn studie tot wiskundeleraar, woont hij in Spanje voor het wielrennen. Pauls specialisme ligt in de bergen, vandaar dat hij in Spanje is terechtgekomen.

Hij heeft in Spanje voor vier verschillende wielerploegen gereden (als amateur, semiprof en prof): Maxxis, Massi, Telcom (4 jaar lang) en het pro-continentale Caja Rural. Hierna is hij omgeschoold tot wielercoach. Door het wielrennen heeft hij door heel Spanje gereisd en onder andere in Barcelona, Pamplona en Madrid gewoond.

Frenk van der Vorst

Frenk is onze mecanicien.

Wedstrijdrenner – Sprinter (lees: wint massasprints), een passie voor fietsmateriaal, afgestudeerd international business. Je snapt dat hij buiten het in orde houden van al ons materiaal ook op andere takken Campo Bicicleta bijstaat. Bij sprint trainingen neemt hij het coachen over van Paul Kneppers.

Harry Kneppers

Harry regelt alle financiën en belastingzaken.

Harry is de vader van Paul, is docent wiskunde aan de TU Delft en nu met pensioen. Met Harry, die in zijn vrije tijd de cijfers van het bedrijf controleert, weten we helemaal zeker dat er geen foutjes worden gemaakt. Ook is hij een fanatieke wielrenner die ons in Girona regelmatig helpt met gidsen tijdens themaweken, waar we de groepen opsplitsen.

Vrijwilligers team

Onze vaste team wordt vrijwel het hele jaar bijgestaan door Nederlandse vrijwilligers die een maandje bij ons in Girona verblijven. Voor de vrijwilligers een ideale combinatie om een maand van Girona en omgeving te genieten en in een gezellige fiets sfeer terecht te komen. En voor ons ideaal om de vele klusjes uit handen te geven.

Ben jij geïnteresseerd om een maandje of twee maandjes ergens in de periode van maart t/m oktober ons in Girona te helpen? Stuur ons een mail naar info@campobicicleta.com