Over Campo Bicicleta

Paul Kneppers

Campo Bicicleta is opgericht door Paul Kneppers en verzorgd alle communicatie en begeleid de fiets trainingen (MTB en Race).

Sinds augustus 2006, na het afmaken van zijn studie tot wiskundeleraar, woont hij in Spanje voor het wielrennen. Pauls specialisme ligt in de bergen, vandaar dat hij in Spanje is terechtgekomen.

Hij heeft in Spanje voor vier verschillende wielerploegen gereden (als amateur, semiprof en prof): Maxxis, Massi, Telcom (4 jaar lang) en het pro-continentale Caja Rural. Hierna is hij omgeschoold tot wielercoach. Door het wielrennen heeft hij door heel Spanje gereisd en onder andere in Barcelona, Pamplona en Madrid gewoond.

Annemiek Bochove

Annemiek is onze werkplaats manager, ze zorgt voor onze fietsen en al het materiaal.

Annemiek woont al 5 jaar in Girona en is gek van mountainbiken, Gravelbiken en ook racefietsen. In de laatste Girona MTB Challenge nog op het podium. Huur je bij ons een fiets dan zul je met haar kennis maken.

Harry Kneppers

Harry regelt alle financiën en belastingzaken.

Harry is de vader van Paul, is docent wiskunde aan de TU Delft en nu met pensioen. Met Harry, die in zijn vrije tijd de cijfers van het bedrijf controleert, weten we helemaal zeker dat er geen foutjes worden gemaakt. Ook is hij een fanatieke wielrenner die ons in Girona regelmatig helpt met gidsen tijdens themaweken, waar we de groepen opsplitsen.

Alexis Caceres

Onze mecanicien!

Colombiaan, helemaal gek van het mountainbiken en wielrennen. Woont al bijna zijn hele leven in Girona en kent alle MTB paadjes van Girona. Tot 2022 werkte hij als klussenier, reparaties in huizen. Maar in de winter heeft hij zich laten omscholen en doet nu waar zijn hart ligt: in het fietswereldje.

Olga Lugo

Olga is het aanspreekpunt van Campo Bicicleta. Zij verzorgt alle communicatie, boekingen en logistiek. Zij helpt je graag bij het maken van een boeking en al je vragen. Olga zit in het wielrenwereldje sinds haar zoon en dochter op hoog niveau wielrennen en zo doende zelf ook mee is getrokken in deze mooie wereld.

We zijn op zoek naar een 2e mecanicien!

Ben jij een ervaren fiets mecanicien en wil je bij ons aan de slag? Dat kan, we zijn op zoek naar een 2e mecanicien voor vanaf 1 maart 2024. Stuur ons een mailtje voor meer informatie.