Over Campo Bicicleta

Paul Kneppers

Campo Bicicleta is opgericht door Paul Kneppers. Sinds augustus 2006, na het afmaken van zijn studie tot wiskundeleraar, woont hij in Spanje voor het wielrennen. Pauls specialisme ligt in de bergen, vandaar dat hij in Spanje is terechtgekomen.

Hij heeft in Spanje voor vier verschillende wielerploegen gereden (als amateur, semiprof en prof): Maxxis, Massi, Telcom (4 jaar lang) en het pro-continentale Caja Rural. Door het wielrennen heeft hij door heel Spanje gereisd en onder andere in Barcelona, Pamplona en Madrid gewoond.

Bekijk de video hiernaast en hoor van Paul zelf waarom hij gestart is met onze reis-organisatie.

Meer lezen over Paul op de fiets – neem dan een kijkje op zijn blog.

Team Campo Bicicleta

Naast Paul Kneppers (die al onze racefietsers in Girona begeleid) bestaat ons team uit sportieve mensen, met passie voor de fiets en voor de klant:

Menno is verantwoordelijk voor de klantcommunicatie & social media en altijd op zoek naar nieuwe wegen om te ontdekken.

Celeste, de vrouw van Paul, is Argentijnse en arts. Bij Campo Bicicleta beheert ze de financiën.

Annemiek is verantwoordelijk voor alle check-ins/check-outs en ondanks dat ze wedstrijd mountainbikester is, is ze onze 2e gids op de weg.

Willem Jan is onze mecanicien en begeleider op de MTB. Doet zelf mountainbike wedstrijden op het hoogste niveau, geeft trainingen en kent alle MTB tracks van Girona.

Harry, vader van Paul en met pensioen, doet al onze belastingzaken en begeleidt onze oudere gasten in Girona op de fiets

Girona

Onze thuisbasis is het fietsparadijs Girona. Ongeveer 75 pro-tour wielrenners wonen in Girona of hebben er een tweede huis. Het is een ideaal trainingsgebied voor wielrenners en mountainbikers met een grote diversiteit aan landschappen en de wereldstad Barcelona binnen handbereik.

Lees hier meer over Girona en de omgeving.