Online training

Trainingsschema

Een persoonlijk trainingsschema volledig afgesteld op jouw doelen, rekening houdend met je werk, familie en andere hobby´s, met jouw fietsmateriaal, je leeftijd, je sportverleden, hoeveel tijd en energie je er in wilt/ kunt steken.

Paul kan schema´s maken voor wielrenners die net hun eerste racefiets hebben gekocht met als doel een basis fietsconditie op te bouwen. Het kan een schema zijn om naast een drukke baan te kunnen sporten op de fiets. Of een schema voor het volbrengen van een Cyclosportief of toertocht. Het kunnen ook schema´s zijn voor wielrenners die het doel hebben om een goede tijd of uitslag in een Cyclosportief of wedstrijd te behalen.

Met behulp van een skype-, hangout- of belafspraak starten we op. Hier nemen we alles rustig door en vervolgens gaan wij aan de slag met een trainingsschema die je via de mail krijgt. Dit kan een schema voor 6 maanden zijn of minder lang.

Prijs: € 120,- (éénmalig)

Geinteresseerd? Stuur een mail naar info@campobicicleta.com om een skype- hangout- of belafspraak te maken.

Trainingsschema + coaching

Bij dit pakket geldt hetzelfde als bij het eenmalige trainingsschema (zie boven), maar hierbij gaan we je ook coachen gedurende het traject. Dat wil zeggen dat we je vragen om je trainingen bij te houden zodat Paul dit kan volgen, tips geven en eventueel kleine aanpassingen op het schema kan aanbrengen. We gebruiken hier het programma trainingpeaks voor.

Prijs: € 95,- per maand

Geinteresseerd? Stuur een mail naar info@campobicicleta.com om een skype- hangout- of belafspraak te maken.

Online kracht en core trainingen

We zijn bezig met het opzetten van online Kracht en Core trainingen voor de recreatieve wielrenner! Één avond per week 45 min gezellig samen (vanuit je eigen huis) oefeningen doen die specifiek voor de wielrenner goed zijn. Het idee is dat we jullie graag helpen om meer motivatie te kweken voor deze enorme belangrijke oefeningen voor als je blessurevrij wilt blijven fietsen en waar je je onderlichaam leert samenwerken met het bovenlichaam.

Iedereen is welkom! Je hebt alleen een matje/ kleed en losse gewichten nodig. Het zijn simpele oefeningen die iedereen kan. De beginners doen wat minder herhalingen dan de gevorderden.

Prijs: € 5,- per training

Geinteresseerd? Stuur een mail naar info@campobicicleta.com en geef aan welke avond jou goed uitkomt, met eventueel een tijdstip. Binnenkort beslissen we welke avond het gaat worden.

 

  • Ik vind het leuk hoor. Merk dat ik met meer energie train dan vorig jaar. Voel me ook sterker 💪

    Eibert, Deventer januari, 2021

  • Ja klopt. Maar ik had wel echt zin en motivatie, dus het geeft me energie. Dat is goed, en ben ik heel blij mee!

    Pieter, Arnhem januari, 2021