Mountainbiken in Girona

Mountainbiken in Girona

Laat ons je mountainbike vakantie of trainingsstage naar een hoger niveau tillen door met jou mee te fietsen! Onze mountainbike begeleider Willem-Jan neemt je mee over de mooiste routes in de provincie. Hij kan je helpen met een fietsprogramma, is heel flexibel en past zich volledig aan naar de wensen van de groep.

Girona is een waar mountainbike paradijs en toegankelijk voor elk niveau. Direct vanuit de stad Girona heb je alle type routes: van zeer technische single tracks tot mooie brede gravelpaden. Niet voor niks is de sport mountainbiken één van de populairste sporten onder de locals (vele malen populairder nog dan wielrennen).

Vooraf maken we een mooi plan op, we kunnen de focus leggen op het verbeteren op de mountainbike of juist op het genieten van de MTB en omgeving. Het focussen op het verbeteren kan voor elk niveau fietser, van beginnend recreatief tot wedstrijdniveau. Willem-Jan heeft veel ervaring met trainingen en clinics geven.

Indien het hoofddoel genieten van de omgeving is weet Willem-Jan eventueel ook de perfecte locaties voor een koffie- of lunchstop en de beste plekjes voor na de rit terug in het centrum van Girona.

Wil je alleen of met een klein groepje komen adviseren we om deel te nemen aan één van onze themaweken of informeer bij ons of we groepsritjes hebben gepland in de periode dat jij naar Girona wilt komen.

Prijzen

De totaalprijzen geven we na het invullen van ons reserveringsformulier, deze hangen af van het type accommodatie en de extras die je er bij wilt boeken. Hieronder zie je de prijzen voor de begeleiding tijdens de fietsritten, waarbij we ook een custom made routeboek maken.

 Per dagPer week
1 - 6 personen€ 150€ 950
7+ personen€ 200€ 1.200

Reserveren

Vul zo veel mogelijk gegevens in en binnen minimaal twee werkdagen komen we via de mail bij je terug met beschikbaarheid en prijzen.

    Extra opties (vermeld bij extra opmerkingen de details )