Events

Sluit aan bij de events van Campo Bicicleta

Sluit aan bij één van onze onderstaande events waar wij alle zorgen uit handen van de fietsers nemen. Niet meer denken over transfer vanaf het vliegveld, accommodatie, het fietsprogramma, waar en hoe eten/drinken, inschrijvingen voor eventuele evenement/Cyclo´s/Toertochten/etc., oplossen van eventuele mechanische problemen aan je fiets. Werken aan verbetering van technieken en positie op de fiets en tips over wat te doen na de fietstochten/trainingen.

Aan elke speciale week hebben we een thema en niveau geplakt. Wij hechten veel waarde aan het samen fietsen met vergelijkbare niveaus en doelen. Sommige weken starten we elke dag met twee groepen waardoor we kunnen spelen met twee verschillende niveaus. We hebben weken waar we focussen op het trainen/verbeteren op de fiets en we hebben weken waar focussen op het genieten van de fiets en omgeving.

Filter op:
 • Road
  La Marmotte Alpen

  La Marmotte Alpen

  Rijd de bekendste cyclosportief van Europa met Campo Bicicleta. Wij zorgen dat je fit en goed voorbereid aan de start staat.

  27/06/2022 - 04/07/2022
 • Coast to Coast Pyreneeën

  Coast to Coast Pyreneeën

  In zes prachtige en spectaculaire etappes Coast to Coast door de Pyreneeën!

  05/09/2020 - 12/09/2020
 • Road
  Sea Otter Europe

  Sea Otter Europe

  Kom een weekje verbeteren op de racefiets in een gezellige fiets sfeer in Girona! We sluiten de week af met de fiets show & evenement Sea Otter Europe.

  18/09/2023 - 24/09/2023
 • Gran Fondo Lloret de Mar (Girona)

  Gran Fondo Lloret de Mar (Girona)

  Rijd met ons de G.F. Lloret de Mar met een spectaculaire route langs de Costa Brava! Maak met deze week jouw wielerjaar compleet!

  11/10/2021 - 18/10/2021