Gravel in Girona

Gravel in Girona

Girona staat bekend als het wielerparadijs van Europa. Iedere windrichting geeft je een totaal ander landschap om te ontdekken.

Gravel rijden is de snelst groeiende tak van de wielersport en in Girona vind je een haast onuitputtelijke bron aan gravelpaden die je het echte hart van Catalonië laten zien. Campo Bicicleta biedt je de mogelijkheid om Girona op een unieke manier te ontdekken!

Met Campo Bicicleta zijn we het hele jaar op pad over de mooiste wegen – verhard en onverhard. Ook als je een gravel trip wilt plannen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze Gravel specialist Dave geniet je bij ons van onvergetelijke Gravel avonturen. Dave heeft veel ervaring in het gravellen en kent alle trails, café´s en restaurants in Girona. We maken de Gravelbike vakantie custom made voor jouw groep of je kunt ook aansluiten bij Gravelgroepen. Dave helpt je ook graag met het verbeteren van je gravel skills. We ontvangen graag fietsers die nog nooit op een gravelbike hebben gezeten, alsook de meest ervaren gravel biker die we de technische secties laten zien.

Ook kun je een Gravelbike huren.

Mail ons naar info@campobicicleta.com voor vrijblijvende informatie!

Twee keer per jaar organiseren we een Gravel week met individuele inschrijving. Ideaal voor individuelen en kleine groepjes om aan te sluiten en waar we een mooie programma voor klaar hebben staan. Deze twee weken doen we in samenwerking met Dave, dé gravelspecialist van Girona: