Gravel in Girona

Gravel in Girona

Girona staat bekend als het wielerparadijs van Europa. Iedere windrichting geeft je een totaal ander landschap om te ontdekken.

In de streek rond Girona zijn er veel route-opties. En, rijden over gravelpaden geeft je de mogelijkheid nog veel meer van de streek rond Girona te ontdekken.

Met Campo Bicicleta zijn we het hele jaar op pad over de mooiste wegen – verhard en onverhard. Ook als je een gravel trip wilt plannen ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf 2020 zullen we ook onze eigen Bianchi gravel bikes hebben.

We verzorgen een routeboek en onze gidsen laten je de mooiste wegen en paden zien. We fietsen graag samen en je kunt vrijwel altijd bij een leuke groep fietsers aansluiten.

Wil je graag zelf op pad? Met onze gps-routes ontdek je zelf dat Girona ook het wielerparadijs voor gravel-rijders is!

Vanaf 1 februari 2020 hebben we ook Gravel bikes te huur.

Routes & evenementen

Het unieke van de provincie Girona is de onuitputtelijke bron aan route-opties. Gravelwegen geven je de mogelijkheid nog veel meer delen van de streek te verkennen. Je kunt routes combineren en plaatsen ontdekken die over de verharde weg verborgen zouden blijven.

We bieden iedere fietser de optie met onze routes een unieke gravel trip in Girona te beleven.

Daarnaast worden er ook veel gravel-evenementen in en rond Girona georganiseerd. Met Campo Bicicleta kun je deelnemen aan deze evenementen om je gravel trip compleet te maken.

In 2020 organiseren we ook een speciaal weekend rond de 2-daagse gravel-cyclo: ‘Traka-Girona’.

Wil je meer lezen over gravelen in Girona? Dan kun je op onze blog-pagina een artikel vinden.

 

Reserveren

Extra opties