Gravel in Girona

Gravel in Girona

Girona staat bekend als het wielerparadijs van Europa. Iedere windrichting geeft je een totaal ander landschap om te ontdekken.

In de streek rond Girona zijn er veel route-opties. En, rijden over gravelpaden geeft je de mogelijkheid nog veel meer van de streek rond Girona te ontdekken.

Met Campo Bicicleta zijn we het hele jaar op pad over de mooiste wegen – verhard en onverhard. Ook als je een gravel trip wilt plannen ben je bij ons aan het juiste adres. We verzorgen een routeboek en onze gidsen laten je de mooiste wegen en paden zien. Vanaf 2021 zullen we ook onze eigen Bianchi gravel bikes hebben.

Het unieke van de provincie Girona is de onuitputtelijke bron aan route-opties. Gravelwegen geven je de mogelijkheid nog veel meer delen van de streek te verkennen. Je kunt routes combineren en plaatsen ontdekken die over de verharde weg verborgen zouden blijven.

Daarnaast worden er ook veel gravel-evenementen in en rond Girona georganiseerd. Met Campo Bicicleta kun je deelnemen aan deze evenementen om je gravel trip compleet te maken. In 2020 organiseren we ook een speciaal weekend rond de 2-daagse gravel-cyclo: ‘Traka-Girona’.

Wil je meer lezen over gravelen in Girona? Dan kun je op onze blog-pagina een artikel vinden.

Prijzen

De totaalprijzen geven we na het invullen van ons reserveringsformulier, deze hangen af van het type accommodatie en de extras die je er bij wilt boeken. Hieronder zie je de prijzen voor de begeleiding tijdens de fietsritten, waarbij we ook een custom made routeboek maken.

 Per dagPer week
1 - 6 personen€ 150€ 950
7+ personen€ 200€ 1.200

Reserveren

Vul zo veel mogelijk gegevens in en binnen minimaal twee werkdagen komen we via de mail bij je terug met beschikbaarheid en prijzen.

Extra opties (vermeld bij extra opmerkingen de details )