Gravel in Girona

Gravel in Girona

Girona staat bekend als het wielerparadijs van Europa. Iedere windrichting geeft je een totaal ander landschap om te ontdekken.

In de streek rond Girona zijn er veel route-opties. En, rijden over gravelpaden geeft je de mogelijkheid nog veel meer van de streek rond Girona te ontdekken.

Met Campo Bicicleta zijn we het hele jaar op pad over de mooiste wegen – verhard en onverhard. Ook als je een gravel trip wilt plannen ben je bij ons aan het juiste adres.

We verzorgen een routeboek en onze gidsen laten je de mooiste wegen en paden zien. We fietsen graag samen en je kunt vrijwel altijd bij een leuke groep fietsers aansluiten.

Wil je graag zelf op pad? Met onze gps-routes ontdek je zelf dat Girona ook het wielerparadijs voor gravel-rijders is!

Lees hieronder verder om te kijken welke evenementen we hebben gepland.

Routes & evenementen

Het unieke van de provincie Girona is de onuitputtelijke bron aan route-opties. Gravelwegen geven je de mogelijkheid nog veel meer delen van de streek te verkennen. Je kunt routes combineren en plaatsen ontdekken die over de verharde weg verborgen zouden blijven.

We bieden iedere fietser de optie met onze routes een unieke gravel trip in Girona te beleven.

Daarnaast worden er ook veel gravel-evenementen in en rond Girona georganiseerd. Met Campo Bicicleta kun je deelnemen aan deze evenementen om je gravel trip compleet te maken.

In 2019 organiseren we een speciaal weekend rond de 2-daagse gravel-cyclo: ‘Traka-Girona’.

Meer informatie over het weekend en dit evenement vind je op de volgende pagina. En wil je meer lezen over gravelen in Girona? Dan kun je op onze blog-pagina een artikel vinden.

 

Reserveren

Extra opties