Girona Reizen

Girona is de plek waar inmiddels meer dan 100 profwielrenners wonen en dat is niet zonder reden. Het goed te bereiken stadje heeft alle type terreinen voor de racefiets dicht bij elkaar: vlak, heuvels, lange beklimmingen, korte beklimmingen, kust, bossen. En dat allemaal op goed onderhouden wegen met weinig verkeer. Ook is Girona een paradijsje voor mountainbiken en Gravellen. Oneindig veel tracks door de bossen, van goed onderhouden gravelpaden tot technische downhill tracks.

Paul Kneppers is jouw coach gedurende je trainingsstage. Na zijn lerarenopleiding heeft hij 6 jaar professioneel gewielrend voor Spaanse ploegen en daarna omgeschoold tot wielercoach. Zijn specialiteiten zijn klimmen, dalen en de mentale kwesties bij het wielrennen. Hij woont al meer dan 10 jaar in Girona en kent de omgeving op zijn duimpje. Met zijn sociale kwaliteiten weet hij in een gezellige sfeer de wielrenner naar een hoger niveau te tillen. Zowel op fysiek vlak, als mentaal en de technieken in de bergen. Buiten het wielrennen, heeft hij ook veel ervaring in het mountainbiken.

We organiseren gezamenlijke trainingsstages waar je bij kunt aansluiten (“Aansluit weken”) en ook trainingsstages/ fietsreizen voor gesloten groepen/ clubs of teams. Dit allemaal op alle niveaus. Want let op, trainen/ verbeteren kan op elk niveau: Van beginnende fietser tot professioneel.

Klik hier voor meer informatie over de Aansluit weken

Klik hier voor meer informatie over de Groepsboekingen