Zomerweek in Girona

Reis-informatie:

Data: 4 t/m 11 juli 2021.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Boek je de volgende vluchten bij Transavia (www.transavia.com), dan regelen wij je transport van en naar het vliegveld Girona:

  • Heen: Rotterdam – Girona, vlucht HV5061, vertrek 4 juli om 18:05 uur         Of: Amsterdam – Girona, vlucht HV5767, vertrek 4 juli om 18:35 uur
  • Terug: Girona – Rotterdam, vlucht HV5062, vertrek 11 juli om 20:45 uur          Of: Girona – Amsterdam, vlucht HV5768, vertrek 11 juli om 21:25 uur

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen drie groepen. Alle groepen vrijwel hetzelfde programma, alleen in verschillende tempo´s. Niet fietsende partners zijn ook van harte welkom.

Reis gaat door bij: Een minimale groepsgrootte van 6 personen.

Prijs: € 425  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona).

Accommodatie: In het fietsvriendelijke 2* hotel Erba by Pillow in het centrum van Girona, vanwaar we elke dag de training starten. Bovenstaande prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Voor een extra prijs van € 60 kun je een individuele kamer boeken. Wil je liever in een 3/4* hotel verblijven of een appartement, dan mag je dat aangeven in het boekingsformulier onderin.

Speciale Corona voorwaarden: We zijn in deze tijden heel flexibel bij het boeken. Als Catalonië/ Girona op code oranje of rood staat mag je gratis annuleren en krijg je alle eventuele betalingen terug.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren op de racefiets. De week is ideaal om eens te proeven aan een Cyclosportief (op de laatste dag) maar ook om er een mooie train week van te maken. We hebben een gevarieerd programma met elke dag een compleet ander parcours. We starten elke dag in drie groepen zodat er voor elk niveau een groep zal zijn. Alle groepen zullen elke dag praktisch dezelfde route doen alleen op een verschillend tempo.

Het exacte programma maken op zodra we weten welke fietsers we mogen ontvangen. We beginnen maandag 5 juli met een rustige in-kom-rit. En de twee dagen daarna opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten. Met de liefhebbers sluiten we de week zondag af met deelname aan de toertocht/ Cyclosportief “CicloVolta” in Barcelona. Deze tocht is vroeg in de ochtend waardoor we ruim op tijd terug zijn voor opfrissen en dan in de avond weer terug naar Nederland vliegen.

Na de tochten regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

Reserveren

Extra opties