Wintertrainingen in Girona

Kom deze winter in Girona trainen!

Speciaal voor wedstrijdwielrenners en triatleten hebben we tijdens de winterperiode een appartement in het centrum van Girona beschikbaar. Wil je alleen of met een klein groepje trainen? Campo Bicicleta biedt je de ideale basis.

Het appartement heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer, plek voor de fietsen, een keuken en een groot terras. Onze werkplaats voor de fietsen is dichtbij.

Je hebt een eigen kamer (of kunt een kamer delen wanneer je dit wilt). De gezamenlijke ruimtes deel je met andere sporters. Iedereen heeft hetzelfde doel: voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Paul Kneppers, ex-prof en nog altijd terug te vinden in de elite/belofte koersen organiseert praktisch elke dag een training waar je aan mee kunt doen. Hier doen ook vaak de lokale (prof)wedstrijd wielrenners aan mee waardoor we minstens 5 keer per week een mooie groep vormen. Uiteraard kun je ook heel prima je eigen plan trekken en aanhaken wanneer dit past in je schema.

Sowieso gaan wij naar elke trainingskoers toe (bijna 2 keer per week is er in Girona een trainingskoers met leuke klimmetjes). Er is toegang tot een fitness, je mag Paul altijd vragen naar advies voor training en we hebben een motor zodat we achter de motor kunnen trainen om de nodige snelheid in de benen te krijgen.

Prijzen

  • Eigen kamer: € 30,- per nacht
  • Met 2 personen kun je ook een kamer delen: € 20,- per persoon, per nacht

* Wil je buiten de winter een trainingsstage inlassen? Neem dan contact op voor de gunstige prijzen die we maken voor onze wedstrijd-sporters.

Reserveren

Extra opties