Wintertrainingen in Girona

Kom deze winter in Girona trainen!

De winterperiode (december, januari, februari en maart) staan bij ons in het teken van trainingen op hoog niveau. En in 2021 ook in de maanden april en mei. Voor wedstrijd-wielrenners en triatleten en fanatieke recreatieve wielrenners worden er praktisch elke dag trainingen georganiseerd, met ook de lokale wedstrijd (prof) wielrenners. Dit zijn trainingen zoals (lange) duurtrainingen, intervaltrainingen, achter de motor trainen, wedstrijd-simulaties en specifieke blokken trainingen. Iedereen die in onze winterperiode boekt is van harte welkom om aan te sluiten daar waar het past in zijn/ haar trainingsschema. Ook zijn er in Girona elke week trainingskoersen waar wij naar toe gaan en we je helpen met de inschrijving.

De trainingen worden georganiseerd en ook meestal begeleid door Paul Kneppers. Paul heeft 6 jaar professioneel gefietst voor Spaanse ploegen en heeft zich nu omgeschoold tot coach en doet zelf nog altijd mee aan de Spaanse elite/ belofte koersen. Je kunt bij Paul altijd tips en advies vragen als het gaat om trainen, koersen, tactieken en de mentale kwesties van het wielrennen.

Voor groepjes wielrenners regelen we appartementen in het centrum (daar waar ook alle profs wonen) en als je alleen of met z´n 2en afreist dan kun je voor een lage prijs een kamer in ons eigen appartement huren waarbij je het appartement deelt met andere wielrenners.

Prijzen

  • Eigen kamer: € 35,- per nacht
  • Tweepersoonskamer delen: € 25,- per persoon, per nacht

* Deze prijzen gelden zowel voor ons eigen gezamenlijke appartement als voor groepjes van 3 à 6 personen in een eigen appartement.

Voor groepen of ploegen met meer dan 6 personen gaat de prijs omlaag en kunnen we ook een privé coach of gids regelen.

Reserveren

Extra opties