Wintertrainingen in Girona

Kom deze winter in Girona trainen!

De winterperiode (december, januari en februari) staan bij ons in het teken van trainingen op hoog niveau. Voor wedstrijd-wielrenners en triatleten en fanatieke recreatieve wielrenners worden er gezamenlijke trainingen georganiseerd, met ook de lokale wedstrijd (prof) wielrenners. Dit zijn trainingen zoals (lange) duurtrainingen, intervaltrainingen, achter de motor trainen en wedstrijd-simulaties. Iedereen die in onze winterperiode boekt is van harte welkom om aan te sluiten daar waar het past in zijn/ haar trainingsschema. Ook zijn er in Girona elke week trainingskoersen waar wij naar toe gaan en we je helpen met de inschrijving.

De trainingen worden georganiseerd en ook meestal begeleid door Paul Kneppers. Paul heeft 6 jaar professioneel gefietst voor Spaanse ploegen en heeft zich nu omgeschoold tot coach en doet zelf nog altijd mee aan de Spaanse elite/ belofte koersen. Je kunt bij Paul altijd tips en advies vragen als het gaat om trainen, koersen, tactieken en de mentale kwesties van het wielrennen.

Je verblijft in ons mooie en ruime gasthuis in de stad Girona. Het huis heeft 4 slaapkamers, ruime gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamers en garage voor de fietsen. Een tuin en gedeeld zwembad. Prijzen zijn vanaf €25 p.p. per nacht.

Als je met een grotere groep, club of team komt regelen we een appartement of huis voor de groep. Voor groepen of ploegen met meer dan 6 personen kunnen we ook een privé coach of gids regelen. Vraag ons naar prijzen en mogelijkheden

Reserveren

    Extra opties