Wintertrainingen in Girona

Kom deze winter in Girona trainen!

De winterperiode (december, januari en februari) staan bij ons in het teken van trainingen op hoog niveau. Voor wedstrijd-wielrenners en triatleten en fanatieke recreatieve wielrenners worden er praktisch elke dag trainingen georganiseerd, met ook de lokale wedstrijd (prof) wielrenners. Dit zijn trainingen zoals (lange) duurtrainingen, intervaltrainingen, achter de motor trainen, wedstrijd-simulaties en specifieke blokken trainingen. Iedereen die in onze winterperiode boekt is van harte welkom om aan te sluiten daar waar het past in zijn/ haar trainingsschema. Ook zijn er in Girona elke week trainingskoersen waar wij naar toe gaan en we je helpen met de inschrijving.

De trainingen worden georganiseerd en ook meestal begeleid door Paul Kneppers. Paul heeft 6 jaar professioneel gefietst voor Spaanse ploegen en heeft zich nu omgeschoold tot coach en doet zelf nog altijd mee aan de Spaanse elite/ belofte koersen. Je kunt bij Paul altijd tips en advies vragen als het gaat om trainen, koersen, tactieken en de mentale kwesties van het wielrennen.

Je verblijft in ons mooie en ruime huis in de stad Girona. Het huis heeft 4 slaapkamers, ruime gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamers en garage voor de fietsen. Een tuin met zwembad. Of als je met een grotere groep/ club of team komt dan regelen we een appartement of huis voor de groep.

Prijzen

  • Eigen kamer: € 35,- per nacht
  • Tweepersoonskamer delen: € 25,- per persoon, per nacht

Voor groepen of ploegen met meer dan 6 personen gaat de prijs omlaag en kunnen we ook een privé coach of gids regelen.

Reserveren

Extra opties