Voorjaars-trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 29 maart t/m 5 april 2021.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: RyanAir heeft nog niet hun vluchten schema ingepland, zodra dat bekend is komt die info hier.

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen drie groepen. Groep 1 voor wedstrijdrenners en diegenen die veel trainen. Groep 2 voor recreatieve renners die in de wintermaanden ook nog actief blijven door minimaal 1 keer per week te sporten. Groep 3 voor hen die deze week zien als opstartweek van het jaar. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: Dit is elk jaar een populaire week en hebben we elk jaar genoeg deelnemers om het door te laten gaan.

Prijs: € 470  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: We hebben enkele ruime en gezellige appartementen in het historische centrum van Girona afgehuurd voor deze week. Je krijgt een eigen kamer. Kom je met een fietsmaat en wil je een 2pers kamer delen, dan gaat er € 100 van de prijs af. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren van je duurvermogen. Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is het voorjaar het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen. Dit betekent dat we lange tochten zullen doen in een rustig tempo.

We beginnen maandag 29 maart na de lunch met een gezamenlijke in-kom rit. Daarna splitsen we op in drie groepen en doen we twee dagen opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten. De laatste dag – op 4 april – nemen we met de liefhebbers deel aan een cyclosportief en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte route-plan!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

Wil je eerder in maart aansluiten bij een themaweek? Kijk dan naar de Powerweek met Guido Vroemen die we organiseren.

Reserveren

Extra opties