Voorjaars-trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 29 maart t/m 4 april 2021.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Boek je de volgende vluchten bij Transavia (www.transavia.com), dan regelen wij je transport van en naar het vliegveld Barcelona (er gaan in maart/ april nog geen rechtstreekse vluchten naar Girona):

  • Heen: Amsterdam – Barcelona, vlucht HV5131, vertrek 28 maart om 11:40 uur                                           Of: Amsterdam – Barcelona, vlucht HV5133, vertrek 28 maart om 18:50 uur                                             Of: Rotterdam – Barcelona, vlucht HV6061, vertrek 28 maart 11:50 uur
  • Terug: Barcelona – Amsterdam, vlucht HV5134, vertrek 4 april om 21:45 uur                                              Of: Barcelona – Rotterdam, vlucht HV6062, vertrek 5 april om 9:45 uur

Reis je liever met een andere vlucht neem dan contact op. Dan geven we informatie voor de trein of taxi. Als er meerdere deelnemers eenzelfde vlucht hebben kunnen we wellicht een gezamenlijke taxi regelen.

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen drie groepen. Groep 1 voor wedstrijdrenners en diegenen die veel trainen. Groep 2 voor recreatieve renners die in de wintermaanden ook nog actief blijven door minimaal 1 keer per week te sporten. Groep 3 voor hen die deze week zien als opstartweek van het jaar. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: We hebben al meer dan genoeg deelnemers om de week door te laten gaan

Prijs: € 425  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: In het fietsvriendelijke 2* hotel Erba by Pillow in het centrum van Girona, vanwaar we elke dag de training starten. Bovenstaande prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Voor een extra prijs van € 60 kun je een individuele kamer boeken. Wil je liever in een 3/4* hotel verblijven of een appartement, dan mag je dat aangeven in het boekingsformulier onderin.

Speciale Corona voorwaarden: We zijn in deze tijden heel flexibel bij het boeken. Als Catalonië/ Girona eind maart nog steeds op code oranje staat mag je gratis annuleren en krijg je alle eventuele betalingen terug. Ook vragen we tot een maand vooraf geen aanbetalingen.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren van je duurvermogen. Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is het voorjaar het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen. Dit betekent dat we lange tochten zullen doen in een rustig tempo.

We beginnen maandag 29 maart met een rustige training waar alle groepen dezelfde route doen maar in verschillende tempo´s . En de twee dagen erna, in verschillende niveaugroepen, opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten met ook enkele oefeningen (kracht, snelheid, dubbele waaier oefenen, oefenen in het dalen). De laatste dag – op 4 april – nemen we met de liefhebbers deel aan een cyclosportief en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. In beide gevallen zijn we weer ruim op tijd voor de terugvlucht naar Nederland. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte programma!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

De begeleiders deze week zijn Paul (onze vaste coach en eigenaar van Campo Bicicleta), Nico (is ook een coach van een Nederlandse Junioren ploeg) en Harry Kneppers (vader van Paul en zal onze minst snelle fietsers meenemen deze week).

Reserveren

Extra opties