Voorjaars-trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 20 maart t/m 6 april 2020

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen meerdere groepen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Deelnemers: Reis gaat door bij een groepsgrootte van minimaal 6 personen.

Prijs: € 385,50  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie:
Je verblijft in het comfortabele hotel Margarit in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is het voorjaar het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen. Tijdens deze trainingsstage besteden dan ook veel aandacht aan duurtrainingen.

We beginnen maandag 30 maart na de lunch met een rustige in-komt rit. Daarna twee dagen met opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten. De laatste dag – op 5 april – nemen wel deel aan aan een cyclosportief of maken we een lange duurrit.

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatie avond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en een speciale clinic van Paul over klimmen en dalen.

Wil je eerder in maart een trainingsstage plannen? Kijk dan naar de Powerweek met Guido Vroemen die we organiseren.

Reserveren

Extra opties