Voorjaars-trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 28 maart t/m 4 april 2021.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Boek je de volgende vluchten bij Transavia (www.transavia.com), dan regelen wij je transport van en naar het vliegveld Barcelona (er gaan in maart/ april nog geen rechtstreekse vluchten naar Girona):

  • Heen: Amsterdam – Barcelona, vlucht HV5133, vertrek 28 maart om 18:50 uur
  • Terug: Barcelona – Amsterdam, vlucht HV5134, vertrek 4 april om 21:45 uur

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen drie groepen. Groep 1 voor wedstrijdrenners en diegenen die veel trainen. Groep 2 voor recreatieve renners die in de wintermaanden ook nog actief blijven door minimaal 1 keer per week te sporten. Groep 3 voor hen die deze week zien als opstartweek van het jaar. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: Dit is elk jaar een populaire week en hebben we elk jaar genoeg deelnemers om het door te laten gaan.

Prijs: € 425  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: In het fietsvriendelijke 2* hotel Erba by Pillow in het centrum van Girona, vanwaar we elke dag de training starten. Bovenstaande prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Voor een extra prijs van € 55 kun je een individuele kamer boeken. Wil je liever in een 3/4* hotel verblijven of een appartement, dan mag je dat aangeven in het boekingsformulier onderin.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren van je duurvermogen. Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is het voorjaar het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen. Dit betekent dat we lange tochten zullen doen in een rustig tempo.

We beginnen maandag 29 maart met een rustige training waar alle groepen dezelfde route doen maar in verschillende tempo´s . En de twee dagen erna opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten met ook enkele oefeningen (kracht, snelheid, dubbele waaier oefenen, oefenen in het dalen). De laatste dag – op 4 april – nemen we met de liefhebbers deel aan een cyclosportief en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. In beide gevallen zijn we weer ruim op tijd voor de terugvlucht naar Nederland. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte programma!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

Wil je eerder in maart aansluiten bij een themaweek? Kijk dan naar de Powerweek met Guido Vroemen die we organiseren.

Reserveren

Extra opties