Voorjaars-trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: We hebben deze week ivm de Coronavirus van maart opgeschoven naar het najaar: 21-28 september 2020.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen drie groepen. Groep 1 voor wedstrijdrenners en diegenen die veel trainen. Groep 2 voor recreatieve renners die in de wintermaanden ook nog actief blijven door minimaal 1 keer per week te sporten. Groep 3 voor hen die deze week zien als opstartweek van het jaar. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: De week gaat door, wees er snel bij want we zitten elk jaar volgeboekt voor de drie groepen en dat verwachten we ook aankomend jaar weer.

Prijs: € 385,50  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: Je verblijft in het fietshotel hotel Margarit in het centrum van Girona.  Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. De extra prijs voor een single room is € 80,-. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren van je duurvermogen. Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is het voorjaar het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen. Dit betekent dat we lange tochten zullen doen in een rustig tempo.

We beginnen maandag 30 maart na de lunch met een gezamenlijke in-kom rit. Daarna splitsen we op in drie groepen en doen we twee dagen opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten. De laatste dag – op 5 april – nemen we met de liefhebbers deel aan een cyclosportief en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte route-plan!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

Wil je eerder in maart aansluiten bij een themaweek? Kijk dan naar de Powerweek met Guido Vroemen die we organiseren.

Reserveren

Extra opties