Voorjaars-trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 10 t/m 17 maart 2024.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Indien je de volgende vluchten bij Transavia boekt regelen wij de transport tussen het vliegveld Barcelona en de accommodatie in Girona:

  • Heen: Amsterdam – Barcelona, vlucht HV5139, vetrek 10 maart om 18:25 uur.
  • Terug: Barcelona – Amsterdam, vlucht HV5140, vertrek 17 maart om 21:25 uur

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen drie groepen. Groep 1 voor Cyclo en wedstrijdrenners en diegenen die veel trainen. Groep 2 voor recreatieve renners die in de wintermaanden ook nog actief blijven door minimaal 1 keer per week te sporten. Groep 3 voor hen die deze week zien als opstartweek van het jaar. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: Minimaal 6 deelnemers per niveau-groep. Tot nu is deze week elk jaar doorgegaan.

Prijs en accommodatie
Je kunt kiezen uit de volgende drie mogelijkheden (prijzen zijn voor 7 nachten incl ontbijt):
– Gedeeld appartement: € 545   (eigen kamer + € 175)
– Hotel 2*:                      € 645   (eigen kamer + € 220)
– Hotel 4*:                      € 750   (eigen kamer + € 320)

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren van je duurvermogen. Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is het voorjaar het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen. Dit betekent dat we lange tochten zullen doen in een rustig tempo.

We beginnen de maandag met een rustige inkom-rit. De twee dagen daarna opbouwend lange duurtrainingen. Vervolgd door een korte hersteltraining. De drie dagen daarna voeren we het tempo iets op en doen we enkele oefeningen in de trainingen (traptechniek oefeningen, krachtblokjes en meer) allemaal goed afgesteld op het niveau van de groep. En op de laatste dag doen we een mooie afsluitende rit naar de mooiste berg van Girona. Elke dag pakken we een nieuw parcours uit de provincie Girona. Vraag ons eventueel naar het exacte programma.

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

De begeleiders deze week zijn Paul (onze vaste coach en eigenaar van Campo Bicicleta), Nico (is ook een coach van een Nederlandse Junioren ploeg) en Harry Kneppers (vader van Paul) en zal onze minst snelle fietsers meenemen deze week.

Reserveren

    Extra opties