Tweede trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 26 april t/m 2 mei 2021.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Boek je de volgende vluchten bij Transavia (www.transavia.com), dan regelen wij je transport van en naar het vliegveld Girona:

  • Heen: Amsterdam – Girona, vlucht HV5765, vertrek 25 april om 19:40 uur                                             Of: Rotterdam – Girona, vlucht HV5067, vertrek 26 april om 7:10 uur
  • Terug: Girona – Amsterdam, vlucht HV5766, vertrek 2 mei om 22:20 uur                                              Of: Girona – Rotterdam, vlucht HV5068, vertrek 3 mei om 9:35 uur

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee of drie groepen (afhankelijk van de fietsers die boeken). Niet fietsende partners en kinderen zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: We hebben al genoeg deelnemers om de week door te laten gaan

Prijs: € 425  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: In het fietsvriendelijke 2* hotel Erba by Pillow in het centrum van Girona, vanwaar we elke dag de training starten. Bovenstaande prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Voor een extra prijs van € 60 kun je een individuele kamer boeken. Wil je liever in een 3/4* hotel verblijven of een appartement, dan mag je dat aangeven in het boekingsformulier onderin.

Speciale Corona voorwaarden: We zijn in deze tijden heel flexibel bij het boeken. Als Catalonië/ Girona eind maart nog steeds op code oranje staat mag je gratis annuleren en krijg je alle eventuele betalingen terug. Ook vragen we tot een maand vooraf geen aanbetalingen.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren van je duurvermogen. Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is het voorjaar het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen. Dit betekent dat we lange tochten zullen doen in een rustig tempo.

We beginnen maandag 26 april met een rustige training waar alle groepen dezelfde route doen maar in verschillende tempo´s . En de twee dagen erna, in verschillende niveaugroepen, opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten met ook enkele oefeningen (kracht, snelheid, dubbele waaier oefenen, oefenen in het dalen). De laatste dag – op 2 mei – nemen we met de liefhebbers deel aan een cyclosportief en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. Vraag ons eventueel naar het exacte programma!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

Wil je eerder een trainingsweek plannen? Kijk dan naar onze eerste trainingsstage in maart.

Reserveren

Extra opties