Tweede trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 25 maart t/m 1 april 2019  – (vanwege de onregelmatige vluchten op Girona airport in deze periode kun je ook eerder/later aankomen. Neem contact op bij vragen of bekijk hier ons reisadvies)

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner of triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee groepen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Deelnemers: reis gaat door.

Prijs: € 385,50  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie:
Je verblijft in een comfortabel hotel in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is dit het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen.

We beginnen maandag 25 maart na de lunch met een rustige in-komt rit. Daarna twee dagen met opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten. De laatste fietsdag – 31 maart – kun je kiezen voor deelname aan een Cyclosportief of een lange duurrit.

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch (€ 8,- ) bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatie avond, over o.a. het trainen met een trainingsschema.

Wil je eerder een trainingsweek plannen? Kijk dan naar onze eerste trainingsstage in maart.

Reserveren

Extra opties