Triatlon-trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 29 april t/m 6 mei 2019

Doelgroep: Voor recreatieve triatleten – alle niveau’s zijn welkom. Niet sportende partners zijn ook welkom!

Deelnemers: we hebben nog plekken vrij in onze groep. Reis gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.

Prijs: €445,- (incl. accommodatie, ontbijt, vier avondmaaltijden, deelname aan onze week, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: Je verblijft in een comfortabel hotel in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

In samenwerking met sporters die afgelopen jaren bij ons te gast zijn geweest hebben we speciaal voor recreatieve triatleten een programma opgemaakt. De eerste training vindt plaats in de middag van maandag 29 april, de laatste training op zondag 6 mei (gedurende de hele ochtend en middag).

Dag 1: Aankomst; een eerste korte rit om de fiets goed af te stellen en kennis te maken met Girona en omgeving. ’s Avonds sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.

Dag 2: Fietstraining met diverse korte testen onderweg. Hierna is er een korte duurloop gepland.

Dag 3: Duurrit op de fiets met intervallen – gericht op korte sprints en anaerobe intervallen tot 1 min. Hierna is er een zwemtraining in het 50 meter zwembad. ’s Avonds sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.

Dag 4: Herstelrit op de fiets en een korte zwemsessie of duurloop.

Dag 5: Intervaltraining op de fiets bergop, aansluitend een hardloop intervaltraining. ’s Avonds sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.

Dag 6: Combinatietraining van fietsen en aansluitend hardlopen.

Dag 7: Een lange afsluitende duurrit op de fiets met de hele groep. ’s Avonds sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.

Dag 8: Terugreis.

Faciliteiten in Girona:

Trainen in Girona. Girona is een echte sportstad en biedt veel faciliteiten voor sporters.

Girona staat bekend als fietsbestemming. De diversiteit aan landschappen maakt dat je allerlei trainingen op de fiets kunt uitvoeren. Of je nu wilt klimmen, vlak wilt rijden en/of meer de heuvels zoekt voor korte inspanningen – het gebied rond Girona heeft het allemaal.

Ideaal voor triatleten zijn de aanwezigheid van:

  • 50 meter zwembad (op loopafstand van het oude centrum)
  • Atletiekstadion (op 10 minuten van de stad)

Tijdens onze week staan er sessies in het zwembad en op de atletiekbaan gepland.

Daarnaast biedt de stad een sfeervol en knus centrum, waar je na een trainingsdag ontspanning kunt zoeken op de terrassen.

Vanaf 2019 bieden we ook nog eens vier avondmaaltijden aan. We eten ’s avonds met de hele groep in ons B&B en zorgen voor een goede sportmaaltijd, klaargemaakt door onze eigen kok.

Reserveren

Extra opties