Traka Girona Gravel

Reis-informatie:

Data: 28 april t/m 4 mei 2024 –  (overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan)

Vluchten: Indien je de volgende vluchten bij Transavia boekt regelen wij de transport tussen het vliegveld Girona en de accommodatie in Girona:

  • Heen: Amsterdam – Girona, vlucht HV5763, vertrek 27 april om 19:30 uur.          Of: Rotterdam – Girona, vlucht HV5067, vertrek 28 april om 6:55 uur
  • Terug: Girona – Amsterdam, vlucht HV5764, vertrek 4 mei om 22:10 uur.          Of: Girona – Rotterdam, vlucht HV5068, vertrek 5 mei om 9:25 uur

Doelgroep: Voor de recreatieve goed getrainde fietsers. Gravel-ervaring is een plus, maar niet vereist (stuur bij twijfel een bericht). Niet fietsende partners zijn ook welkom.

Reis gaat door bij: We hebben al genoeg deelnemers om de week door te laten gaan. We hebben nog 8 plekjes vrij, inclusief 3 startnummers voor de Traka-200km en 5 startnummers voor de Traka-50/100km.

Cyclo: The Traka Girona – 3 mei: 360 km,   4 mei: 200 km,    5 mei: 50/100 km

Prijs en accommodatie
Je kunt kiezen uit de volgende drie mogelijkheden (prijzen zijn voor 7 nachten incl ontbijt):
– Gedeeld appartement: € 585   (eigen kamer + € 175)
– Hotel 4*:                      € 830   (eigen kamer + € 370)

Het inschrijfgeld van de Traka is nog niet inbegrepen bij onze weekprijs, we helpen wel bij het inschrijven.

Programma:

Een gravelweek in het teken van de wedstrijd The Traka Girona. Een inmiddels wereldwijd bekende wedstrijd waar menig profs aan meedoen. Voorin wordt er gekoerst en achterin wordt het gezien als een gezellig avontuur. Voor ieder niveau leuk!

Vooraf de wedstrijd een weekje heerlijk genieten van het gravelfietsen in Girona. Onze gravel coach Menno Driesse zal de menige tips geven deze week en gids Annemiek leidt de groep over de mooiste gravelpaden van Girona waar we elke dag een totaal ander landschap inschieten. Elke dag mooie verassingen en bijzondere lunch plekjes. Ook in de avond geven we tips voor het avondeten in Girona.

Tijdens de week geven we ook aandacht aan de techniek op de gravelfiets en tips voor de The Traka, met o.a. een informatieavond in de tuin van Campo Bicicleta inclusief een barbecue. Gravelwedstrijden zijn zelfvoorzienend. dus we bereiden je ook zo goed mogelijk voor op materiaalpech en andere tegenslagen.

Een gravelfiets huren kan ook. We hebben mooie Bianchi Impulso gravelbikes – geef dit aan in het boekingsformulier onderin.

The Traka

Traka Girona had in 2019 zijn eerste editie en was een groot succes. De organisator Klassmark heeft alle mooiste gravelpaden van de streek Girona in één dag gepropt, op zaterdag 4 mei. Dit evenement trekt deelnemers uit heel Europa om het uit te vechten op het uitdagende terrein in de regio Girona. Ook de bekende Nederlandse garvelriders staan hier aan de start.

Meer info over het evenement vind je op de website van de organisatie.

Als je een stapje verder wilt gaan, is de Traka 360 een andere optie die je in een wereld van pijn zal brengen en een ongelooflijk gevoel van prestatie zal geven. Deze is een dag eerder, namelijk op vrijdag 3 mei. Of stel dat je korter wilt dan kun je er nacht aan de week plakken (wij helpen hierbij) en dan is er op de zondag de 50 of 100 km versie.

Wij zullen de week vooraf alvast delen van het parcours een klein beetje verkennen en tips geven voor de rijden van deze cyclosportief.

Reserveren

Booking

    Extra opties