Traka Girona Gravel weekend

Reis-informatie:

Data: 10 t/m 14 september 2020 –  (overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan)

Doelgroep: Voor ervaren en goed getrainde fietsers. Gravel-ervaring is een plus, maar niet vereist (stuur bij twijfel een bericht).

Reis gaat door bij: Een minimale groepsgrootte van 6 personen

Cyclo: Traka Girona – 12 september 2020 (50 km, 100 km of 200 km)

Prijs: € 272,-  (incl: 4 hotelovernachtingen & ontbijt, gezamenlijke verkenning(en), verzorging tijdens de cyclo, transport vliegveld)

De prijs (€ 100,-) is exclusief inschrijving voor Traka Girona, wij regelen jouw inschrijving.

Accommodatie: Je verblijft in het fietshotel hotel Margarit in het centrum van Girona.  Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. De extra prijs voor een single room is € 40,-. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Traka Girona had in 2019 zijn eerste editie en was een groot succes. De organisator Klassmark heeft eenmalig ivm met de Corona maatregelen van de 2-daagse een 1 daags-evenement gemaakt. Ze hebben alle mooiste gravelpaden van de streek Girona in één dag gepropt, op zaterdag 12 september.

Met Campo Bicicleta zorgen we voor verblijf in het hotel Margarit. We bieden 4 overnachtingen met ontbijt, transport van/naar vliegveld Girona, gezamenlijke verkennende rit(ten), en persoonlijke verzorging tijdens het evenement. Omdat dit jaar op zondag 13 september geen 2e etappe wordt gereden zullen wij samen een rustige uitfiets-rit organiseren met genoeg stops hier en daar.

Een gravel-fiets kun je bij ons reserveren. Informeer naar de opties die we hebben.

Meer info:

Meer info over het evenement vind je op de website van de organisatie.

Wil je meer weten over Gravel in Girona? Of samen met ons een gravelreis plannen? Neem dan contact met ons op.

Reserveren

Extra opties