Traka Girona Gravel weekend

Reis-informatie:

Data: 17 t/m 21 september 2020 –  (overleg als je eerder/ later wilt komen/ weggaan)

Doelgroep: Voor ervaren en goed getrainde fietsers. Gravel-ervaring is een plus, maar niet vereist. (stuur bij twijfel een bericht)

Cyclo: Traka Girona – 19 en 20 september 2020 – data onder voorbehoud!

Prijs: € 272,-  (incl: 4 hotelovernachtingen & ontbijt, gezamenlijke verkenning(en), verzorging tijdens de cyclo, transport vliegveld)

De prijs (€ 100,-) is exclusief inschrijving voor Traka Girona, wij regelen jouw inschrijving.

Accommodatie
Je verblijft in een comfortabel fietshotel in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 40,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Traka Girona had in 2019 zijn eerste editie en was een groot succes. De organisator Klassmark heeft een nieuwe 2-daagse gecreëerd over een uniek parcours. Twee dagen vol met prachtige gravelpaden die je de streek rond Girona laten zien.

Met Campo Bicicleta zorgen we voor verblijf in ons fietshotel – Hotel Margarit. We bieden 4 overnachtingen met ontbijt, transport van/naar vliegveld Girona, gezamenlijke verkennende rit(ten), en verzorging tijdens 2 etappes op zaterdag 19 en zondag 20 september.

Een gravel-fiets kun je bij ons reserveren. Informeer naar de opties die we hebben.

Meer info:

Meer info over de 2-daagse vind je op de website van de organisatie.

Wil je meer weten over Gravel in Girona? Of samen met ons een gravelreis plannen? Neem dan contact met ons op.

Reserveren

Extra opties