Trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 4 t/m 11 maart 2019  (vanwege de onregelmatige vluchten op Girona airport in deze periode kun je ook eerder/later aankomen. Neem contact op bij vragen of bekijk hier ons reisadvies)

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner of triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen meerdere groepen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Deelnemers: reis gaat door.

Prijs: € 471,-  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie:
Je verblijft in een comfortabel appartement in het historische centrum van Girona. Je krijgt een eigen kamer en deelt het appartement met maximaal twee andere deelnemers. Wil je liever een eigen verblijf, dan kun we dit voor je regelen.

Programma:

Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is dit het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen.

We beginnen maandag 4 maart na de lunch met een rustige in-komt rit. Daarna twee dagen met opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten. De laatste dag – op 10 maart – kun je kiezen voor deelname aan een Cyclosportief of een lange duurrit.

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch (€ 8,- ) bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatie avond, over o.a. het trainen met een trainingsschema.

Wil je later in maart een trainingsstage plannen? Kijk dan naar de tweede trainingsweek die we organiseren.

Reserveren

Extra opties