Trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 23 t/m 30 maart 2020

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen meerdere groepen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Deelnemers: Reis gaat door bij een groepsgrootte van minimaal 6 personen.

Prijs: € 385,50  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie:
Je verblijft in een comfortabel hotel in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Als je een fietsdoel in de zomer hebt, dan is dit het moment om aan je basis te werken. Hoe beter je duurvermogen (basis), hoe meer effect je hebt van intensieve trainingen later in het seizoen.

We beginnen maandag 23 maart na de lunch met een rustige in-komt rit. Daarna twee dagen met opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten. De laatste dag – op 29 maart – nemen wel deel aan aan een cyclosportief of maken we een lange duurrit.

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatie avond, over o.a. het trainen met een trainingsschema en een speciale clinic van Paul over klimmen en dalen.

Wil je eerder in maart een trainingsstage plannen? Kijk dan naar de Powerweek met Guido Vroemen die we organiseren.

Reserveren

Extra opties