Cyclo-trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 9 t/m 16 juni 2019. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/ weggaan)

Doelgroep: Wielrenners die zich voorbereiden op een klim-cyclo in juli/augustus of een week veel bergop willen trainen/fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Prijs: € 471,-  (incl: accommodatie 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld)

Accommodatie
Je verblijft in een comfortabel appartement in het historische centrum van Girona. Je krijgt een eigen kamer en deelt het appartement met maximaal twee andere deelnemers. Wil je liever een eigen verblijf, dan kun je dit aangeven.

Programma:

Het programma is specifiek gericht op wielrenners/wielrensters die in de maanden juli/augustus in vorm willen zijn.

Er staat een klimtijdrit gepland en daarnaast nog enkele duurtrainingen. We sluiten de week af met de Granfondo Girona. Ook plannen we een informatie avond, waar we klim- en daaltechnieken kunnen doornemen en cyclo-ervaringen uitwisselen.

Onze globale opzet: een rustige inkomrit op zondagmiddag 9 juni  –  Maandag een duurrit van 130 km naar de kust met enkele specifieke oefeningen –  Dinsdag doen we mee aan de klimtijdrit en maken we daarna een extra lus met een tweede klim  –  Woensdag een korte herstelrit van 1,5 uur  –  Donderdag de koninginnenrit in het hooggebergte met 140 km en 3000 hoogtemeters  –  Vrijdag voor de liefhebbers een korte training van 50 km met wat specifieke oefeningen en korte intervallen  –  Zaterdagochtend doen we mee aan de Cyclosportief Granfondo Girona 146 km met o.a. de pittige/ steile 13 km klim Rocacorba.

Omdat we met kleine groepjes van verschillende snelheden starten, is er altijd een geschikte groep voor jou. Veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor kleine aanpassingen in het programma.

Reserveren

Extra opties