Cyclo-trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 10 t/m 16 juni 2018. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/ weggaan)

Doelgroep: Voor renners die voor minimaal een zilveren/ gouden diploma gaan in La Marmotte of een andere klim-cyclo in juli of augustus. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Prijs: € 471,-  (incl: accommodatie 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld)

Accommodatie
Je verblijft in een comfortabel appartement in het historische centrum van Girona. Je krijgt een eigen kamer en deelt het appartement met maximaal twee andere deelnemers. Wil je liever een eigen verblijf, dan kun je dit aangeven.

Programma:

Het programma is specifiek gericht op renners die in de maanden juli/augustus in topvorm willen zijn. Dat wil zeggen dat we vrij serieus en specifiek zullen trainen. Er staat een klimtijdrit gepland en daarnaast nog enkele duurtrainingen. We sluiten de week af met de Granfondo Girona. Ook plannen we een informatie avond, waar we klim- en daaltechnieken kunnen doornemen en cyclo-ervaringen uitwisselen.

Onze globale opzet: een rustige inkomrit op zondagmiddag 10 juni  –  Maandag een duurrit van 130 km naar de kust met enkele specifieke oefeningen –  Dinsdag doen we mee aan de klimtijdrit en maken we daarna een extra lus met nog een klim  –  Woensdag een korte herstelrit van 1,5 uur  –  Donderdag de koninginnenrit in het hooggebergte met 140 km en 3000 hoogtemeters  –  Vrijdag voor de liefhebbers een korte training van 50 km met wat specifieke oefeningen en korte intervallen  –  Zaterdagochtend doen we mee aan de Cyclosportief Gran Fondo Girona 146 km met o.a. de pittige/ steile 13 km klim Rocacorba.

Omdat we met een kleine groep van ongeveer 12 starten, is er veel persoonlijke begeleiding persoonlijk gaan en alle ruimte voor kleine aanpassingen.

Reserveren

Extra opties