Powerweek met Guido Vroemen

Reisinformatie:

Data: 25 februari t/m 4 maart 2019  (overleg als je eerder/ later wilt komen/ weggaan)

Doelgroep: Voor de fanatieke – recreatieve – triatleet en wielrenner.

Deelnemers: reis gaat door bij aanmelding van minimaal 5 personen.

Prijs: € 705,-   (incl: accommodatie met eigen kamer voor 7 nachten, ontbijt, vier avondmaaltijden, transport Girona airport en deelname aan de Powerweek )

Accommodatie: 
Je verblijft in een comfortabel appartement in het historische centrum van Girona. Je krijgt een eigen kamer en deelt het appartement met maximaal twee andere deelnemers. Wil je liever een eigen verblijf, dan kun we dit voor je regelen.

Programma:

We hebben samen met één van Nederlands bekendste triatlon- en wielrentrainers (en sportarts) een programma opgemaakt. De eerste training vindt plaats in de middag van maandag 25 februari, de laatste training op zondag 3 maart (gedurende de hele ochtend en middag).

Dag 1: Aankomst; een eerste korte rit om de fiets goed af te stellen en kennis te maken met Girona en omgeving.

Dag 2: Mooie rit met diverse testen onderweg van 5 sec sprint tot 20 min klimmen. Hierna gaan de triatleten nog een korte duurloop doen.

Dag 3: Duurrit met intervallen – gericht op korte sprints en anaerobe intervallen tot 1 min. Hierna gaan de triatleten zwemmen in het 50 meter zwembad.

Dag 4: Herstelrit. De triatleten gaan hierna zwemmen in het 50 meter bad en/of doen een duurloop.

Dag 5: Intervaltraining bergop. De triatleten gaan hierna nog een hardloop intervaltraining doen.

Dag 6: Voor de triatleten een Combinatietraining van fietsen en aansluitend hardlopen. De wielrenners maken een mooie duurtraining richting de kust.

Dag 7: Een lange afsluitende rondrit met de hele groep.

Dag 8: Terugreis.

Extra informatie:

We plannen gezamenlijke trainingen en gebruiken daarbij de powermeter. Heb je nog geen powermeter? Dan kun je deze van ons lenen tijdens de week. We plaatsen de meter op de huurfiets of op je eigen fiets.

De triatleten onder ons krijgen extra trainingen van Guido Vroemen bij het zwemmen en hardlopen. De wielrenners krijgen extra training van Paul Kneppers.

Tijdens de week zullen enkele info-avonden worden gepland. Onderwerpen: trainen met vermogen, energiezones/ trainingszones en data analyse.

Vanaf 2019 bieden we ook nog eens vier avondmaaltijden aan. We eten ’s avonds met de hele groep in ons B&B. We zorgen voor een goede sportmaaltijd, bereid door onze eigen kok.

Meer weten over Guido? Lees hier verder.

Reserveren

Extra opties