Powerweek met Guido Vroemen

Reisinformatie:

Data: 2 t/m 9 april 2018  (overleg als je eerder/ later wilt komen/ weggaan)

Doelgroep: Voor de fanatieke – recreatieve – triatleet en wielrenner.

Prijs: € 575,-   (incl: accommodatie met eigen kamer, ontbijt, deelname aan de powerweek, transport vliegveld)

Accommodatie
Je verblijft in een comfortabel appartement in het historische centrum van Girona. Je krijgt een eigen kamer en deelt het appartement met maximaal twee andere deelnemers. Wil je liever een eigen verblijf, dan kun je dit aangeven.

Programma:

We hebben samen met één van Nederlands bekendste triatlon- en wielrentrainers (en sportarts) een programma opgemaakt. De eerste training vindt plaats in de middag van maandag 2 april, de laatste training op zondag 8 april (gedurende de hele ochtend en middag).

Dag 1: Aankomst; een eerste korte rit om de fiets goed af te stellen en kennis te maken met Girona en omgeving.

Dag 2: Mooie rit met diverse testen onderweg van 5 sec sprint tot 20 min klimmen. Hierna gaan de triatleten nog een korte duurloop doen.

Dag 3: Duurrit met intervallen – gericht op korte sprints en anaerobe intervallen tot 1 min. Hierna gaan de triatleten zwemmen in het 50 meter zwembad.

Dag 4: Herstelrit. De triatleten gaan hierna zwemmen in het 50 meter bad en/of doen een duurloop.

Dag 5: Intervaltraining bergop. De triatleten gaan hierna nog een hardloop intervaltraining doen.

Dag 6: Voor de triatleten een Combinatietraining van fietsen en aansluitend hardlopen. De wielrenners maken een mooie duurtraining richting de kust.

Dag 7: Een lange afsluitende rondrit met de hele groep.

Dag 8: Terugreis.

 

Extra informatie:

We plannen gezamenlijke trainingen en gebruiken daarbij de powermeter. Heb je nog geen powermeter? Dan kun je deze van ons lenen tijdens de week. We plaatsen de meter op de huurfiets of op je eigen fiets.

De triatleten onder ons krijgen extra trainingen van Guido Vroemen bij het zwemmen en hardlopen. De wielrenners krijgen extra training van Paul Kneppers.

Na de trainingen wordt er met dank aan Vifit Sport gezorgd voor hersteldrankjes en reepjes.

Tijdens de week zullen enkele info-avonden worden gepland: Trainen met vermogen, energiezones/ trainingszones en data analyse.

Reserveren

Extra opties