Powerweek met Guido Vroemen

Reisinformatie

Data: 27 februari t/m 6 maart 2022

Vluchten: Indien je de volgende vluchten bij Transavia boekt regelen wij de transport tussen het vliegveld Barcelona en de accommodatie in Girona:

  • Heen: Amsterdam – Barcelona, vlucht HV5133, vertrek 27 februari om 18:25 uur.
  • Terug: Barcelona – Amsterdam, vlucht HV5134, vertrek 6 maart om 21:25 uur

Doelgroep: Voor de fanatieke – recreatieve – wielrenner.

Reis gaat door bij: Bij een minimale groepsgrootte van 6 personen begeleid Guido vanuit Nederland (online) en Paul in Girona. Bij minimaal 10 personen begeleiden zowel Guido als Paul in Girona.    –    op dit moment hebben we al genoeg deelnemers om het door te laten gaan met Guido in NL en Paul in Girona.

Prijzen per persoon, voor 7 nachten:

  • Verblijf in 2* hotel, tweepersoonskamer: € 735     (ind. kamer + € 170)
  • Verblijf in 4* hotel, tweepersoonskamer: € 870     (ind. kamer + € 235)

Speciale Corona voorwaarden: Indien je door Corona maatregelen niet naar Girona kunt reizen, of er wordt geadviseerd om er niet naar toe te reizen. Dan mag je gratis annuleren en krijg je alle eventuele betalingen terug.

Programma

We hebben samen met Guido Vroemen, één van Nederlands bekendste triatlon- en wielrentrainers (en sportarts), een programma opgemaakt. Guido is coach van menig prof-triatleet en -wielrenner en is regelmatig te gast bij bekende TV programma´s waar hij elke keer weer de exacte tijd weet te berekenen die een renner zal rijden in bijvoorbeeld een tijdrit in de Tour de France.

Na een rustig in-kom-ritje in de middag van de aankomstdag 28 februari (waar we de benen losfietsen en elkaar leren kennen), gaan we de volgende dag testen. We zijn de hele dag bezig met allerlei sprint en anaerobe testjes op de fiets waarbij Guido je waardes meet en ´s avonds gaan we gezamenlijk deze waardes analyseren.

Dag drie (2 maart) doen we een lange en rustige duurtraining. Vervolgens gaan we op 3 maart weer enkele veldtesten doen, dit keer de aerobe capaciteit testen. 4 maart hebben we een rustdag met voor de liefhebbers een kort herstelritje. Op de laatste twee dagen 5 en 6 maart) gaan we aan de slag met de geanalyseerde waardes door te oefenen met eerst een intervaltraining en daarna een duurtraining wat tevens een mooie en lange afsluitrit richting de kust is.

Triatleten worden extra meegenomen voor loop- en zwemtrainingen. Girona is zeer goed uitgerust met faciliteiten om ook een triatlon-stage mogelijk te maken.

In totaal zullen we vier avondjes een uurtje bij elkaar zitten om data te analyseren en korte lezingen te geven. Voor de liefhebbers eten we aansluitend gezamenlijk in het centrum.

Indien we een groepsgrootte van minimaal 10 personen hebben zullen elke dag zowel Guido zelf als Paul meefietsen. Indien we een groepsgrootte van 6 – 9 personen hebben begeleid alleen Paul vanaf de fiets de trainingen en Guido vanuit Nederland via het trainingsprogramma trainingpeaks en in de avond enkele online meetings met de groep.
In deze week mag enig verschil zitten in het niveau tussen de deelnemers. Dit omdat we veel oefeningen doen die je alleen doet en tussen de oefeningen in gaan we heel rustig met als doel om te herstellen. Op de laatste dag doen we aan lange duurtraining en dan kunnen we eventueel in twee groepen splitsen.

Je kunt je eigen powermeter meenemen of ééntje van ons lenen (zonder extra prijs).

Reserveren

Booking

Reserveren op dit moment niet mogelijk