Powerweek met Guido Vroemen

Reisinformatie

Data: 28 februari t/m 7 maart 2021.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: RyanAir heeft nog niet hun vluchten schema ingepland, zodra dat bekend is komt die info hier.

Doelgroep: Voor de fanatieke – recreatieve – wielrenner.

Reis gaat door bij: Bij een minimale groepsgrootte van 7 personen.

Prijs: € 695  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: We hebben enkele ruime en gezellige appartementen in het historische centrum van Girona afgehuurd voor deze week. Je krijgt een eigen kamer. Kom je met een fietsmaat en wil je een 2pers kamer delen, dan gaat er € 100 van de prijs af. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma

We hebben samen met Guido Vroemen, één van Nederlands bekendste triatlon- en wielrentrainers (en sportarts), een programma opgemaakt. Guido is coach van menig prof-triatleet en -wielrenner en is regelmatig te gast bij bekende TV programma´s waar hij elke keer weer de exacte tijd weet te berekenen die een renner zal rijden in bijvoorbeeld een tijdrit in de Tour de France.

Na een rustig in-kom-ritje in de middag van de aankomstdag 28 februari (waar we de benen losfietsen en elkaar leren kennen), gaan we de volgende dag testen. We zijn de hele dag bezig met allerlei sprint en anaerobe testjes op de fiets waarbij Guido je waardes meet en ´s avonds gaan we gezamenlijk deze waardes analyseren.

Dag drie (2 maart) doen we een lange en rustige duurtraining. Vervolgens gaan we op 3 maart weer enkele veldtesten doen, dit keer de aerobe capaciteit testen. 4 maart hebben we een rustdag met voor de liefhebbers een kort herstelritje. Op de laatste twee dagen 5 en 6 maart) gaan we aan de slag met de geanalyseerde waardes door te oefenen met eerst een intervaltraining en daarna een duurtraining wat tevens een mooie en lange afsluitrit richting de kust is.

Triatleten worden extra meegenomen voor loop- en zwemtrainingen. Girona is zeer goed uitgerust met faciliteiten om ook een triatlon-stage mogelijk te maken.

In totaal zullen we vier avondjes een uurtje bij elkaar zitten om data te analyseren en korte lezingen te geven. Voor de liefhebbers eten we aansluitend gezamenlijk in het centrum.

Elke dag gaan er twee begeleiders mee, namelijk Guido zelf samen met een gids van Campo Bicicleta. In deze week mag enig verschil zitten in het niveau tussen de deelnemers. Dit omdat we veel oefeningen doen die je alleen doet en tussen de oefeningen in gaan we heel rustig met als doel om te herstellen. Op de laatste dag doen we aan lange duurtraining en dan kunnen we eventueel in twee groepen splitsen.

Je kunt je eigen powermeter meenemen of ééntje van ons lenen.

Reserveren

Extra opties