Powerweek met Guido Vroemen

Reisinformatie

Data: 2 t/m 9 maart 2020

Doelgroep: Voor de fanatieke – recreatieve – wielrenner.

Deelnemers: reis gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen voor deze week.

Prijs: € nnb,-   (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, transport Girona airport en deelname aan de Powerweek)

Accommodatie: 
Je verblijft in een comfortabel hotel in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma

We hebben samen met één van Nederlands bekendste triatlon- en wielrentrainers (en sportarts) een programma opgemaakt. De eerste training vindt plaats in de middag van maandag 2 maart, de laatste training op zondag 8 maart (gedurende de hele ochtend en middag).

Na aankomst in Girona starten we met een eerste korte rit. We nemen tijd om de fiets goed af te stellen en kennis te maken met de stad Girona.

De volgende twee dagen staan in het teken van duurtrainingen. Op dag 2 staan er onderweg diverse testen van 5 sec sprint tot 20 min klimmen op het programma. En op dag 3 wordt er gericht getraind op korte sprints en anaerobe intervallen tot 1 min.

Na een herstelrit op de vierde dag gaan verder met intervallen bergop. Op dag 6 en 7 rijden we langere duurtrainingen – waaronder een rit naar de mooiste kustlijn van de Costa Brava.

Triatleten

Ben je een triatleet en wil je aansluiten bij deze week? Met Guido Vroemen hebben we de juiste man in huis om het schema aan te passen met loop- en zwemtrainingen. Girona is daarnaast goed uitgerust met faciliteiten om ook een triatlon-stage mogelijk te maken.

Extra informatie:

We plannen gezamenlijke trainingen en gebruiken daarbij de powermeter. Heb je nog geen powermeter? Dan kun je deze van ons lenen tijdens de week. We plaatsen de meter op de huurfiets of op je eigen fiets.

De week wordt begeleid door Guido Vroemen en Paul Kneppers.

Tijdens de week zullen enkele info-avonden worden gepland. Onderwerpen: trainen met vermogen, energiezones/ trainingszones en data analyse.

Vaak eten we ’s avonds met de hele groep in een van de vele goede restaurants in het centrum van Girona.

Meer weten over een van de initiatiefnemers van deze week – Guido Vroemen ? Lees hier verder.

Reserveren

Extra opties