Powerweek met Guido Vroemen

Reisinformatie

Data: Het was dit jaar weer een groot succes en de zeer waarschijnlijke data voor 2021 wordt: 28 feb – 6 maart 2021 

Doelgroep: Voor de fanatieke – recreatieve – wielrenner.

Reis gaat door bij: De week gaat door, we hebben voldoende deelnemers.

Prijs: € 589,-   (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, transport Girona airport en deelname aan de Powerweek)

Accommodatie: Je verblijft in het fietshotel hotel Margarit in het centrum van Girona.  Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. De extra prijs voor een single room is € 80,-. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma

We hebben samen met Guido Vroemen, één van Nederlands bekendste triatlon- en wielrentrainers (en sportarts), een programma opgemaakt. Guido is coach van menig prof-triatleet en -wielrenner en is regelmatig te gast bij bekende TV programma´s waar hij elke keer weer de exacte tijd weet te berekenen die een renner zal rijden in bijvoorbeeld een tijdrit in de Tour de France.

Na een rustig in-kom-ritje in de middag van de aankomstdag (waar we de benen losfietsen en elkaar leren kennen), gaan we de volgende dag testen. We zijn de hele dag bezig met allerlei testjes op de fiets waarbij Guido je waardes meet en ´s avonds gaan we gezamenlijk deze waardes analyseren.

De dagen daarna gaan we aan de slag met de geanalyseerde waardes door te oefenen met verschillende soorten interval- en duurtrainingen. Halverwege de week een rustdagje met een uurtje losfietsen. Triatleten worden extra meegenomen voor loop- en zwemtrainingen. Girona is zeer goed uitgerust met faciliteiten om ook een triatlon-stage mogelijk te maken.

In totaal zullen we vier avondjes een uurtje bij elkaar zitten om data te analyseren en korte lezingen te geven. Voor de liefhebbers eten we aansluitend gezamenlijk in het centrum.

Elke dag gaan er twee begeleiders mee, namelijk Guido zelf samen met een gids van Campo Bicicleta. In deze week mag enig verschil zitten in het niveau tussen de deelnemers. Dit omdat we veel oefeningen doen die je alleen doet en tussen de oefeningen in gaan we heel rustig met als doel om te herstellen. Op de laatste dag doen we aan lange duurtraining en dan kunnen we eventueel in twee groepen splitsen.

Je kunt je eigen powermeter meenemen of ééntje van ons lenen.

Reserveren

Extra opties