Najaars-trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 18 t/m 24 september 2023.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Indien je de volgende vluchten bij Transavia boekt regelen wij de transport tussen het vliegveld Girona en de accommodatie in Girona:

  • Heen Amsterdam – Girona, vlucht HV5765, vertrek 17 sept 19:45 uur          Of: Rotterdam – Girona, vlucht HV5067, vertrek 18 sept 7:10 uur
  • Terug: Girona – Amsterdam, vlucht HV5766, vertrek 24 sept 22:20 uur          Of: Rotterdam – Girona, vlucht HV5068, vertrek 25 sept 9:35 uur

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee of drie groepen. Alle groepen vrijwel hetzelfde programma, alleen in verschillende tempo´s.

Reis gaat door bij: Bij een minimale groepsgrootte van 6 personen

Prijs en accommodatie
Je kunt kiezen uit de volgende drie mogelijkheden (prijzen zijn voor 7 nachten):
– Gedeeld appartement: € 465   (eigen kamer + € 175)
– Hotel 2*:                      € 565   (eigen kamer + € 220)
– Hotel 4*:                      € 685   (eigen kamer + € 320)

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren op de racefiets in het algemeen. Zowel fysiek, als technisch, als mentaal. We hebben een gevarieerd fietsprogramma waar we alle type trainingen voorbij laten komen; duurtraining, interval training (intensief en extensief), sprint oefeningen, we zullen veel klimmen maar ook een dagje vlakker. Halverwege de week organiseren we een informatieavond over o.a. de fietstechnieken in de bergen. En het belangrijkst is dat we genieten van een gezellige fietsweek in het zonnetje van Girona.

Deze week is bedoeld voor alle niveaus, omdat we elke dag in drie verschillende groepen starten met drie professionele coaches. Groep 1 voor de beginnende wielrenner welke, groep 2 voor de recreatieve fietsers die doorgaans 2 – 3 keer per week op de fiets zitten en groep 3 voor de fanatieke recreatieve renners die in cyclo´s voor goud gaan of een goede uitslag. We starten elke ochtend gezamenlijk met een koffie op het plein Independencia en ook verzamelen we vaak achteraf weer met de liefhebbers voor een gezamenlijke lunch in het centrum.

We beginnen de maandag met een rustige inkom-rit. De twee dagen daarna opbouwend lange duurtrainingen. Vervolgd door een hersteltraining van één uur. De drie dagen daarna voeren we het tempo iets op en doen we enkele oefeningen in de trainingen (intervals, krachtblokjes, sprints en meer) allemaal goed afgesteld op het niveau van de groep. En op de laatste dag (zondag) doen we met de liefhebbers mee aan de lokale cyclosportieg/ toertocht “Ciclobrava”, met start en finish in de stad Girona en waar zelfs enkele profs aan meedoen. En ook is er dit weekend het grootste fiets expo van Europa waar alle grote merken hun nieuwste materialen showen: “Sea Otter Europe”. Elke dag pakken we een nieuw parcours uit de provincie Girona. Vraag ons eventueel naar het exacte programma.

Reserveren

    Extra opties