Najaars-trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 30 september t/m 6 oktober 2024.   –   Je mag ook later aanhaken/ eerder stoppen.

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee of drie groepen. Alle groepen vrijwel hetzelfde programma, alleen in verschillende tempo´s.

Reis gaat door bij: Bij een minimale groepsgrootte van 6 personen per niveau groep.

Prijs: € 180

Reis en accommodatie: De reis en accommodatie regel je zelf. Vraag ons naar tips!

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren op de racefiets in het algemeen. Zowel fysiek, als technisch, als mentaal. We hebben een gevarieerd fietsprogramma waar we alle type trainingen voorbij laten komen; duurtraining, interval training (intensief en extensief), sprint oefeningen, we zullen veel klimmen maar ook een dagje vlakker. Halverwege de week organiseren we een informatieavond over o.a. de fietstechnieken in de bergen. En het belangrijkst is dat we genieten van een gezellige fietsweek in het zonnetje van Girona.

Deze week is bedoeld voor alle niveaus, omdat we elke dag in drie verschillende groepen starten met drie professionele coaches. Groep 1 voor de beginnende wielrenner welke, groep 2 voor de recreatieve fietsers die doorgaans 2 – 3 keer per week op de fiets zitten en groep 3 voor de fanatieke recreatieve renners die in cyclo´s voor goud gaan of een goede uitslag. We starten elke ochtend gezamenlijk met een koffie op het plein Independencia en ook verzamelen we vaak achteraf weer met de liefhebbers voor een gezamenlijke lunch in het centrum.

We beginnen de maandag met een rustige inkom-rit. De twee dagen daarna opbouwend lange duurtrainingen. Vervolgd door een hersteltraining van één uur. De drie dagen daarna voeren we het tempo iets op en doen we enkele oefeningen in de trainingen (intervals, krachtblokjes, sprints en meer) allemaal goed afgesteld op het niveau van de groep. En op de laatste dag (zondag) doen we met de liefhebbers mee aan een lokale cyclosportieg/ toertocht. Zodra de Catalaanse cyclo kalender bekend is, zullen we hier melden welke cyclo het wordt.

Reserveren

Booking

    Extra opties