Sea Otter Europe

Reis-informatie:

Data: 19 t/m 25 september 2022.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Indien je de volgende vluchten bij Transavia boekt regelen wij de transport tussen het vliegveld Girona en de accommodatie in Girona:

  • Heen: Rotterdam – Girona, vlucht HV5067, vertrek 19 september om 7:10 uur.          Of: Amsterdam – Girona, vlucht HV5765, vertrek 18 september om 19:45 uur
  • Terug: Girona – Rotterdam, vlucht HV5068, vertrek 26 september om 9:35 uur.          Of: Girona – Amsterdam, vlucht HV5766, vertrek 25 september om 22:20 uur

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee of drie groepen. Alle groepen vrijwel hetzelfde programma, alleen in verschillende tempo´s.

Reis gaat door bij: Bij een minimale groepsgrootte van 6 personen

Prijs: € 770    (incl accommodatie voor 7 nachten, ontbijt en transport.   Excl. inschrijfkosten Cyclo)

Accommodatie: Het verblijf is in het fietsvriendelijke 4 sterren hotel Ultonia. Een comfortabel hotel in het centrum van Girona, aan het plein waar we elke ochtend onze training beginnen. In dit hotel begin je elke ochtend met een goed sport ontbijtbuffet. De prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Voor een extra prijs van € 350 kun je een individuele kamer boeken. Mocht je liever in ons 2 sterren hotel verblijven (de prijs gaat € 220 omlaag) of in een appartement (prijs op aanvraag), dan mag je dit aangeven in het boekingsformulier bij extra opmerkingen.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren op de racefiets en in het weekend rondom het fietsevenement “Sea Otter Europe”. Deze week is ideaal om eens te proeven aan een Cyclosportief (op de laatste dag) maar ook om er een mooie train week van te maken. We hebben een gevarieerd programma met duurtrainingen, intervaltrainingen, maar ook aandacht voor de technieken op de fiets.

We beginnen maandag 19 september met een gezamenlijke in-kom rit. Daarna splitsen we op in twee groepen en doen we twee dagen opbouwend langere duurritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten met ook intensievere blokken. De laatste dag – op 25 september – nemen we met de liefhebbers deel aan de cyclosportief La Ciclobrava en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte plan!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

Sea Otter Europe
De Sea Otter is één van de grootste fiets show/ evenement van Europa. Gedurende de laatste drie dagen staat de stad Girona in het teken van fietsen. Alle grote merken (Bianchi, Specialized, Canyon, Trek, etc. etc.) showen hun nieuwste materialen en worden er meerdere evenementen georganiseerd (race, MTB, Gravel).

Reserveren

    Extra opties