Najaar-trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 20 t/m 27 september 2020.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten:

  • RyanAir en Transavia hebben nog niet hun vluchten schema ingepland, zodra dat bekend is komt die info hier.

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee groepen. Beide groepen vrijwel hetzelfde programma, alleen zal groep 2 op een iets rustiger tempo fietsen.

Reis gaat door bij: Een minimale groepsgrootte van 6 personen.

Prijs: € 495  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona).

Accommodatie: We hebben enkele ruime en gezellige appartementen in het historische centrum van Girona afgehuurd voor deze week. Je krijgt een eigen kamer. Kom je met een fietsmaat en wil je een 2pers kamer delen, dan gaat er € 100 van de prijs af. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren op de racefiets. Deze week is ideaal om eens te proeven aan een Cyclosportief (op de laatste dag) maar ook om er een mooie train week van te maken. We hebben een gevarieerd programma met duurtrainingen, intervaltrainingen, maar ook aandacht voor de technieken op de fiets.

We beginnen maandag 20 september na de lunch met een gezamenlijke in-kom rit. Daarna splitsen we op in twee groepen en doen we twee dagen opbouwend langere duurritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten met ook intensievere blokken. De laatste dag – op 26 september – nemen we met de liefhebbers deel aan de cyclosportief La Ciclobrava en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte plan!

Maandag 27 september is de terugreis naar Nederland.

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

 

Reserveren

Extra opties