Najaar-trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 21-28 september 2020.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee groepen. Beide groepen vrijwel hetzelfde programma, alleen zal groep 2 op een iets rustiger tempo fietsen.

Reis gaat door bij: Een minimale groepsgrootte van 6 personen.

Prijs: € 495  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: We hebben enkele ruime en gezellige appartementen in het historische centrum van Girona afgehuurd voor deze week. Je krijgt een eigen kamer. Kom je met een fietsmaat en wil je een 2pers kamer delen, dan gaat er € 100 van de prijs af. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren op de racefiets. Als je een fietsdoel in het late najaar is deze trainingsstage ideaal om de puntjes op de i te zetten. We hebben een gevarieerd trainingsprogramma waar we zowel aandacht aan de duurvermogen als aandacht aan het intensieve werk geven.

We beginnen maandag 21 september na de lunch met een gezamenlijke in-kom rit. Daarna splitsen we op in twee groepen en doen we twee dagen opbouwend langere ritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten met ook intensievere blokken. De laatste dag – op 27 september – nemen we met de liefhebbers deel aan een cyclosportief en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte plan!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

 

Reserveren

Extra opties