Najaar-trainingsstage “Sea Otter Europe”

Reis-informatie:

Data: 20 t/m 26 september 2021.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Boek je de volgende vluchten bij Transavia (www.transavia.com), dan regelen wij je transport van en naar het vliegveld Girona:

  • Heen: Rotterdam – Girona, vlucht HV5067, vertrek 20 september om 7:10 uur                                              Of: Amsterdam – Girona, vlucht HV5765, vertrek 19 september om 19:40 uur
  • Terug: Girona – Rotterdam, vlucht HV5068, vertrek 27 september om 9:35 uur                                              Of: Girona – Amsterdam, vlucht HV5766, vertrek 26 september om 22:20 uur

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner en triatleet. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee of drie groepen. Alle groepen vrijwel hetzelfde programma, alleen in verschillende tempo´s.

Reis gaat door bij: We hebben al genoeg deelnemers om de week door te laten gaan.

Prijzen:

  • Verblijf in 2* hotel, tweepersoonskamer: € 425     (ind. kamer + € 60)
  • Verblijf in 4* hotel, tweepersoonskamer: € 550     (ind. kamer + € 290)

Speciale Corona voorwaarden: We zijn in deze tijden heel flexibel bij het boeken. Als Catalonië/ Girona op code oranje of rood staat mag je gratis annuleren en krijg je alle eventuele betalingen terug.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren op de racefiets en in het weekend rondom het fietsevenement “Sea Otter Europe”. Deze week is ideaal om eens te proeven aan een Cyclosportief (op de laatste dag) maar ook om er een mooie train week van te maken. We hebben een gevarieerd programma met duurtrainingen, intervaltrainingen, maar ook aandacht voor de technieken op de fiets.

We beginnen maandag 20 september na de lunch met een gezamenlijke in-kom rit. Daarna splitsen we op in twee groepen en doen we twee dagen opbouwend langere duurritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten met ook intensievere blokken. De laatste dag – op 26 september – nemen we met de liefhebbers deel aan de cyclosportief La Ciclobrava en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte plan!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

Sea Otter Europe
De Sea Otter is één van de grootste fiets show/ evenement van Europa. Gedurende de drie dagen 24, 25 en 26 september, staat Girona in het teken van fietsen. Alle grote merken (Bianchi, Specialized, Canyon, Trek, etc. etc.) showen hun nieuwste materialen en worden er meerdere evenementen georganiseerd (race, MTB, Gravel).

Reserveren

Extra opties