Sea Otter Europe

Reis-informatie:

Data: 18 t/m 24 september 2023.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan.

Vluchten: Zodra Transavia zijn vluchten bekend heeft gemaakt voor deze periode geven we hier advies voor welke vluchten je kunt boeken

Doelgroep: Voor de recreatieve wielrenner. Alle niveau’s zijn welkom – we vormen twee of drie groepen. Alle groepen vrijwel hetzelfde programma, alleen in verschillende tempo´s.

Reis gaat door bij: Bij een minimale groepsgrootte van 6 personen

Prijs: € 465      (excl. de Cyclo inschrijving)

Accommodatie: We hebben enkele mooie ruime appartementen midden in het historische centrum van Girona voor 7 nachten gereserveerd. Je deelt het appartement met andere deelnemers en we zetten een ontbijtpakket klaar. Met een appartement krijg je de echte Girona sfeer en zoeken we de gezelligheid op. De prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Voor een extra prijs van € 175 kun je een individuele kamer boeken. Wil je liever in een hotel, dan mag je dat aangeven in het boekingsformulier onderin.

Programma:

Deze themaweek staat in het teken van het verbeteren op de racefiets en in het weekend rondom het fietsevenement “Sea Otter Europe”. Deze week is ideaal om eens te proeven aan een Cyclosportief (op de laatste dag) maar ook om er een mooie train week van te maken. We hebben een gevarieerd programma met duurtrainingen, intervaltrainingen, maar ook aandacht voor de technieken op de fiets.

We beginnen maandag met een gezamenlijke in-kom rit. Daarna splitsen we op in twee groepen en doen we twee dagen opbouwend langere duurritten. Een rustdag en vervolgens drie dagen weer opbouwend langere ritten met ook intensievere blokken. De laatste dag – op 24 september – nemen we met de liefhebbers deel aan de cyclosportief La Ciclobrava en met een tweede groep doen we nog één laatste lange duurtraining. Triatleten krijgen een extra schema mee voor enkele hardloop- en zwemtrainingen. Vraag ons eventueel naar het exacte plan!

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

Sea Otter Europe
De Sea Otter is één van de grootste fiets show/ evenement van Europa. Gedurende de laatste drie dagen staat de stad Girona in het teken van fietsen. Alle grote merken (Bianchi, Specialized, Canyon, Trek, etc. etc.) showen hun nieuwste materialen en worden er meerdere evenementen georganiseerd (race, MTB, Gravel).

Reserveren

Reserveren op dit moment niet mogelijk