MTB week in Girona

Reis-informatie:

Data: 14 t/m 21 oktober 2019.  (Overleg als je eerder/ later wilt komen/ weggaan).

Doelgroep: voor iedereen die wil proeven aan MTB’en in de bergen. Voor alle niveau’s – we vormen meerdere groepen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Deelnemers: reis gaat door bij een groepsgrootte van minimaal 6 personen.

Prijs: € 385,50  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze MTB week, transport vliegveld Girona)

Accommodatie
Je verblijft in een comfortabel hotel in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Deze week willen we de ongekende mogelijkheden van Girona als MTB-gebied laten zien. Ontdek de mooiste paden en single tracks rond de fietshoofdstad van Europa! Dit is een week voor iedere mountainbiker. We vormen twee groepen, voor MTB’ers die voor het eerst in de bergen rijden en voor meer ervaren fietsers.

We organiseren een aantal clinics waarin het accent ligt op het verbeteren van je techniek. Girona is de ideale omgeving om iedere dag stappen te maken op de mountainbike.

Op de eerste dag beginnen we met een korte en rustige in-kom rit. De dagen daarna gaan we de omgeving rond Girona verkennen en ook de techniek in de bergen verbeteren. Ons programma stellen we af op de grootte en het niveau van onze groep.

Begeleiding

De week zal begeleid worden door Willem Jan Post en Paul Kneppers. Willem Jan is onze mecanicien en een ervaren Nederlandse wedstrijd mountainbiker – in de jongste Girona MTB-Challenge eindigde hij als 8e in het algemeen klassement. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen op de MTB. Paul is een naast ex-prof wielrenner ook een meer dan ervaren mountainbiker.

Reserveren

Extra opties