MTB week in Girona

Reis-informatie:

Data:  30 september t/m 7 oktober 2019.  (Overleg als je eerder/ later wilt komen/ weggaan).

Doelgroep: voor de recreatieve MTB’er. Ervaring in de bergen is niet vereist. (stuur ons een bericht bij twijfel).

Deelnemers: reis gaat door bij aanmelding van minimaal 5 personen.

Prijs: € 471,-  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie
In ons eigen sport-B&B aan de rand van het centrum van Girona, waar je een individuele kamer krijgt. Als je met drie of meerdere personen komt dan kun je eventueel ook kiezen voor een eigen appartement, vraag naar de prijzen.

Programma:

Deze week willen we de ongekende mogelijkheden van Girona als MTB-gebied laten zien. Ontdek de mooiste paden en single tracks rond de fietshoofdstad van Europa!

Op de eerste dag beginnen we met een korte en rustige in-kom rit. De dagen daarna gaan we de omgeving rond Girona verkennen en ook de techniek in de bergen verbeteren. Ons programma stellen we af op de grootte en het niveau van onze groep.

De week zal begeleid worden door Willem Jan Post en Paul Kneppers. Willem is onze mecanicien en een ervaren Nederlandse wedstrijd mountainbiker. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen op de MTB. Paul is een naast ex-prof wielrenner ook een meer dan ervaren mountainbiker.

Reserveren

Extra opties