Les 3 Ballons

Reis-informatie:

Let op de Cyclosportief Les 3 Ballons is geannuleerd (ivm te weinig deelnemers). Toch gaat onze Vogezen week wel door. Wij gaan een héél mooi fietsprogramma draaien vabuit een hele leuke locatie en op de laatste dag gaan we met de liefhebbers de heel route Les 3 Ballons

Data: 30 mei – 6 juni  2021      — Je mag ook een lang weekend komen, vraag naar prijzen

Cyclo: Les 3 Ballons (Granfondo: 210km & 4400hm / Mediofondo: 125km & 2760hm), op zaterdag 5 juni 2021

Reis gaat door bij: We hebben al meer dan genoeg deelnemers om het door te laten gaan. Zet je snel op de voorlopige deelnemerslijst en dan nemen we in november contact op zodra de datum van de Cyclo is bevestigd.

Prijs: € 659,-     (incl. volpension)

Exclusief: De reis naar de Vogezen en de inschrijfkosten voor Les 3 Ballons

Accommodatie: We hebben met onze groep drie huizen bij elkaar in La Haute Forche – op 30 minuten rijden van startplaats Luxeil-les-Bains. Je deelt de kamer met een andere fietser. Tegen extra betaling van €150,- kun je ook een eigen kamer reserveren.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

 

Programma:

De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam de tijd krijgt om te acclimatiseren. We verkennen een aantal klimmen en delen van de route op een rustig tempo.

Woensdag staat er met een klimtijdrit een testdag op het programma.

Donderdag en vrijdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zaterdag. Tijdens de cyclo staan we op verschillende plekken voor persoonlijke verzorging!

Met de groep vormen we in deze week een gezellig wielerteam waarbij het jouw als fietser aan niets zal ontbreken. Onze kok en verzorger zorgt voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Ons doel: zorgen dat je topfit en uitgerust aan de start staat van de cyclosportief.

Meer informatie over de Les 3 Ballons.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Paul Kneppers heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit aan bij onze groep voor Les 3 Ballons. In 2019 reed Paul nog naar de 11e plek overall in deze Cyclo Les 3 Ballons.

Tijdens de week in de Vogezen zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. Als fietser word je daarbij begeleid en in de watten gelegd door Paul en een team van verzorgers en een mecanicien.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Reserveren

Extra opties