Les 3 Ballons

Reis-informatie:

Data: 26 mei – 2 juni  2024     — Data onder voorbehoud, de wedstrijd heeft nog niet de 2024 data uitgebracht —

Cyclo: Les 3 Ballons (Granfondo: 178km & 4020hm / Mediofondo: 93km & 2200hm)

Reis gaat door bij: Minimaal 10 deelnemers.

Prijs: prijs in opmaak (we gaan samen werken met een nieuwe accommodatie)     (incl. volpension)

Exclusief: De reis naar de Vogezen en de inschrijfkosten voor Les 3 Ballons (€ 67,-)

Accommodatie: We zijn op dit moment bezig met een nieuwe accommodatie, dit keer dichter bij de start en wat luxer – zet je alvast op de interesse lijst en eind november hopen we de accommodatie geregeld te hebben.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam de tijd krijgt om te acclimatiseren. We verkennen een aantal klimmen en delen van de route op een rustig tempo.

Woensdag staat er met een klimtijdrit een testdag op het programma.

Donderdag en vrijdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zaterdag. We gebruiken deze dagen ook om het materiaal te checken, mogelijkheid voor een sportmassage en alle tips & tricks voor de Cyclo door te nemen.

Tijdens de cyclo staan we op verschillende plekken voor persoonlijke verzorging!

Met de groep vormen we in deze week een gezellig wielerteam waarbij het jouw als fietser aan niets zal ontbreken. Onze kok en verzorger zorgt voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Ons doel: zorgen dat je topfit en uitgerust aan de start staat van de cyclosportief.

Meer informatie over de Les 3 Ballons.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Paul Kneppers heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit aan bij onze groep voor Les 3 Ballons. In 2019 reed Paul nog naar de 11e plek overall in deze Cyclo Les 3 Ballons.

Tijdens de week in de Vogezen zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. We hebben een verzorger, een mecanicien en Paul als ploegleider.

Buiten ons vaste trio als begeleiding hebben we ook vrijwilligers mee. Als vrijwilliger kun je ook (mee) fietsen en in de namiddag en avond onze verzorger helpen. Interesse om als vrijwilliger mee te gaan? Mail ons naar info@campobicicleta.com.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets en Jelte vanuit de volgauto. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Reserveren

    Extra opties