Ladies only in Girona

Reis-informatie:

Data: 23 t/m 30 september 2019. (Overleg als je eerder/ later wilt komen/ weggaan)

Doelgroep: Voor recreatieve wielrensters – alle niveaus. We vertrekken elke dag in twee groepen, groep 1 in een rustig tempo (+/- gem 25 km/ uur) en groep 2 voor de gevorderden wielrensters (+/- gem 28 km/ uur). Partners zijn ook welkom!

Deelnemers: Reis gaat door bij een groepsgrootte van minimaal 6 personen.

Prijs: € 385,50  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze tochten, transport vliegveld Girona)

Accommodatie
Je verblijft in het comfortabele fietshotel hotel Margarit in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Onze ladies only trip is geschikt voor ieder niveau. Genieten van de omgeving en de stad staat voorop! Girona is de perfecte basis voor mooie ritten en heeft ook naast het fietsen veel gezelligheid te bieden. Voor velen is dit het fietsparadijs van Spanje – dat laten we je graag ervaren!

Na aankomst, rijden we ’s middags een gezamenlijke rustige rit van 50 km door de heuvels. De volgende dag splitsen we de groep op in tweeën en fietsen we gevarieerde tochten tussen de 50 en 120 km. De ene dag houden we het redelijk vlak en de andere dag zoeken we wat meer de klimmen op. Het definitieve programma maken we op zodra we alle inschrijvingen binnen hebben, waardoor we met iedereen rekening kunnen houden.

Op de laatste dag (29 sept) doen we mee met de lokale cyclo-sportief Gerundona Road. Zie voor de route de plaatjes onderaan. Dit is een Cyclo waar alleen dames aan mee mogen doen. De start en finish in de stad Girona en je kunt kiezen uit 60 km & 684 hoogtemeters en 95 km & 1.040 hoogtemeters.

Tijdens de week is er ook tijd voor tips over fietstechniek, zodat je na afloop met meer zelfvertrouwen op de fiets stapt!

Reserveren

Extra opties