Ladies only in Girona

Reis-informatie:

Data: 21 t/m 28 september 2020. (Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan)

Doelgroep: Voor recreatieve wielrensters – alle niveaus. We vertrekken elke dag in twee groepen, groep 1 in een rustig tempo (+/- gem 23-26 km/ uur in de heuvels) en groep 2 voor de gevorderden wielrensters (+/- gem 24-28 km/ uur in de heuvels). Partners zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: Een minimale groepsgrootte van 6 personen.

Prijs: € 420,-  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze tochten, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: Je verblijft in het fietshotel hotel Margarit in het centrum van Girona.  Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. De extra prijs voor een single room is € 80,-. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Onze ladies only trip is geschikt voor ieder niveau. Genieten van de omgeving en de stad staat voorop! Girona is de perfecte basis voor mooie ritten en heeft ook naast het fietsen veel gezelligheid te bieden. Voor velen is dit het fietsparadijs van Spanje – dat laten we je graag ervaren!

Na aankomst, rijden we ’s middags een gezamenlijke rustige rit van 50 km door de heuvels. De volgende dag splitsen we de groep op in tweeën en fietsen we gevarieerde tochten tussen de 50 en 120 km. De ene dag houden we het redelijk vlak en de andere dag zoeken we wat meer de klimmen op. Het definitieve programma maken we op zodra we alle inschrijvingen binnen hebben, zodat we met iedereen rekening kunnen houden. Na elke klim zullen we altijd weer op de top verzamelen, er is helemaal geen haast en we gaan lekker genieten van de omgeving!

Op de laatste dag (zondag) doen we met de liefhebbers mee aan de lokale cyclo-sportief Gerundona Road. Zie voor de route de plaatjes onderaan. Dit is een Cyclo waar alleen dames aan mee mogen doen. De start en finish zijn in de stad Girona en je kunt kiezen uit 60 km & 684 hoogtemeters en 95 km & 1.040 hoogtemeters. De definitieve datum van deze Cyclo wordt doorgaans pas in de zomer vrijgegeven, maar tot nu toe was het elk jaar op deze zondag van het jaar.

De hoofdbegeleidster van deze week is Annemiek, doet zelf ook MTB en Race wedstrijden en heeft veel ervaring met groepen begeleiden en kent de omgeving, na 3 jaar in Girona wonen en fietsen, heel goed. Tijdens de week is er ook tijd voor tips over fietstechniek, zodat je na afloop met meer zelfvertrouwen op de fiets stapt!

Reserveren

Extra opties