La Vaujany

Reis-informatie:

Data: 24 juni t/m 01 juli 2019

Cyclo: La Vaujany cyclosportief (175km & 3850hm) – 30/06/2019

Deelnemers: reis gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers.

Prijs: €585,- (incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten (€45,-) voor La Vaujany.

Accommodatie: Een ruim chalet aan het meer Le Verney (Tussen Oz en Vaujany in). Op 100 meter van de start van de cyclosportief. Je deelt de kamer met een andere fietser. Tegen extra betaling van €150,- kun je ook een eigen kamer reserveren.

Partner: We zijn partner van de organisatie – Grand Trophee. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

Dag 1: Reisdag. Met de deelnemers die op tijd aankomen fietsen we aan het einde van de middag een tocht van een uurtje. Om de “reis uit de benen te fietsen” en de ‘klimbenen’ te activeren.
Dag 2: We fietsen in een rustig tempo via Villard Reculas naar Alpe d’Huez. Boven in het dorp een kop koffie en daarna klimmen we door naar de Col de Sarenne. In totaal wordt het een mooie tocht van 70 km.
Dag 3: Een rustige tocht van 110 km waarbij we de Alpe du Grand Serre en Col d’Ornon verkennen.
Dag 4: De testdag met een klimtijdrit op de Alpe d’Huez.
Dag 5: Rustdag. Vandaag vergeten we de fiets en kunnen er andere activiteiten gedaan worden. Voor de liefhebbers is er tijd voor een sportmassage.
Dag 6: ’s Ochtends een uurtje losfietsen met een kopje koffie in Bourg d’Oisans.
Dag 7: De Cyclosportief La Vaujany. Wij staan op verschillende plekken voor persoonlijke verzorging.
Dag 8: De terugreis.

Meer informatie over La Vaujany

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Paul Kneppers heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit aan bij onze groep voor La Vaujany. Afgelopen jaar reed Paul nog naar de 9e plek overall in de Marmotte Alpen en in de Pyreneeën Marmotte finishte hij op een 4e plek overall.

Tijdens de week in de Alpen zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. Als fietser word je daarbij begeleid en in de watten gelegd door Paul en een team van verzorgers en een mecanicien.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel, sluit dan aan bij onze groep.

Interesse in andere cycloweken? Kijk dan op onze kalender voor het overzicht.

Reserveren

Extra opties