La Tramun MTB-weekend

Reis-informatie:

Data: 10 t/m 14 oktober 2019 –  (overleg als je eerder/ later wilt komen/ weggaan)

Doelgroep: Voor ervaren en goed getrainde MTB’ers en/of wedstrijd-MTB’ers (stuur bij twijfel een bericht)

Reis gaat door bij: We hebben genoeg deelnemers om het weekend door te laten gaan.

Cyclo/race: La Tramun – 13 oktober 2019

Prijs: € 272,-  (incl: 4 hotelovernachtingen & ontbijt, gezamenlijke verkenning(en), verzorging/transport tijdens La Tramun, transport vliegveld)

De prijs is exclusief inschrijving voor La Tramun (vanaf 01/07 is de prijs €42,-)

Accommodatie
Je verblijft in ons comfortabel fietshotel in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 40,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

La Tramun is de bekendste MTB-wedstrijd van Girona. Al meer dan 15 jaar wordt deze race georganiseerd en voor zelfs de meest doorgewinterde MTB’er is deze tocht een beproeving. Het parcours vraagt veel van je techniek en duurvermogen.

Het is een officiële UCI-race. Een prestigieuze wedstrijd waaraan al veel MTB-toppers (ook uit Nederland) hebben meegedaan. Naast de profs mogen ook de recreatieve mountainbikers er aan mee doen.

Met Campo Bicicleta zorgen we voor verblijf in ons fietshotel – Hotel Margarit. We bieden 4 overnachtingen met ontbijt, transport van/naar vliegveld Girona, gezamenlijke verkennende rit(ten), en transport/verzorging tijdens de race op zondag 13 oktober.

De begeleiding is in handen van Willem-Jan Post, naast onze mecanicien ook een ervaren wedstrijd-MTB’er. Vorig jaar haalde hij in de Tramun als een van de weinigen de finish onder zeer extreme weersomstandigheden  en eerder dit jaar reed hij naar een 8e plek in de sterk bezette 3-daagse MTB Challenge Girona. Hij staat altijd open voor techniek tips met eventueel techniek oefeningen en kent het parcours van de Tramun goed.

Meer info:

Meer info over de race lees je op de website van de organisatie.

Wil je meer info over Mountainbiken in Girona? Of een stuk minder extreem MTB’en met een gids?

Van 14 t/m 21 oktober organiseren we ook een MTB-week voor de iets minder gevorderde mountainbiker.

Reserveren

Extra opties