La Marmotte Valais

Reisinformatie

Data: 30 juli t/m 6 augustus 2023    — Data onder voorbehoud, de cyclo-datum is nog niet bevestigd — 

Cyclo La Marmotte: La Marmotte Vlais (145km & 4750hm), zaterdag 5 augustus 2023

Reis gaat door bij: Minimaal 6 deelnemers

Prijs: Prijs in aanmaak…    (incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten voor La Marmotte 

Accommodatie: In aanmaak

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

We gaan in 2023 voor het eerst een Marmotte Valais reis organiseren. Een mooie nieuwe uitdaging!

We gaan in november/ december de reis opzetten en daarna zul je hier alle info hierover vinden. Mocht je je alvast op de voorlopige deelnemerslijst zetten dan kun je ons mailen naar info@campobicicleta.com

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Campo Bicicleta heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit je aan bij onze groep voor La Marmotte. Dit was 15 jaar geleden de eerste fietsreis die Campo Bicicleta organiseerde (nog eerder dan de reizen in Girona) en sindsdien elk jaar een succes.

Tijdens de week in de Alpen zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. We hebben een verzorger, een mecanicien en Paul als ploegleider.

Buiten ons vaste trio als begeleiding hebben we ook vrijwilligers mee. Als vrijwilliger kun je ook (mee) fietsen en in de namiddag en avond onze verzorger helpen. Interesse om als vrijwilliger mee te gaan? Mail ons naar info@campobicicleta.com.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Reserveren

    Extra opties