La Marmotte Pyreneeën

Reis-informatie

Data: 18 t/m 25 augustus 2024     — Data onder voorbehoud, de wedstrijd heeft nog niet de 2024 data uitgebracht —

Cyclo: Marmotte Pyrenees (163km & 5600hm)

Reis gaat door bij: Een minimale groepsgrootte van 6 personen (tot nu toe elk jaar doorgegaan).

Prijs: € 985,- (incl. volpension en een eigen kamer)

Exclusief: De reis naar de Pyreneeën en de inschrijfkosten (€92,-) voor de Marmotte Pyrenees.

Accommodatie: In bungalows op een kleine en gezellige 3* camping met een zwembad in Luz Saint Sauveur. Je hebt een eigen kamer. Wil je een tweepersoonskamer (delen met iemand anders) dan krijg je €160,- korting. Het zijn kleine slaapkamers, vandaar dat we standaard een eigen kamer reserveren.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

Het programma van onze cyclo-weken is een beproefd recept om goed te presteren in een cyclosportief. De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam acclimatiseert en we profiteren daarvan door een aantal cols rustig te verkennen.

Donderdag organiseren we een testdag met een tijdrit.

Vrijdag en zaterdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zondag. We gebruiken deze dagen ook om het materiaal te checken, mogelijkheid voor een sportmassage en alle tips & tricks voor de Cyclo door te nemen.

Tijdens de cyclo staan we op de top van elke klim voor persoonlijke verzorging!

Meer informatie over de Marmotte Pyrenees.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Paul Kneppers heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit je aan bij onze groep voor La Marmotte Pyrenees. Afgelopen jaar reed Paul nog naar een 4e plek overall in de Pyreneeën Marmotte. En dit jaar werd hij 10e in de Marmotte Alpen!

Tijdens de week in de Pyreneeën zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. Als fietser word je daarbij begeleid en in de watten gelegd door Paul en een team van verzorgers en een mecanicien.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Buiten ons vaste trio als begeleiding hebben we ook vrijwilligers mee. Als vrijwilliger kun je ook (mee) fietsen en in de namiddag en avond onze verzorger helpen. Interesse om als vrijwilliger mee te gaan? Mail ons naar info@campobicicleta.com.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel, sluit dan aan bij onze groep.

Reserveren

    Extra opties