La Marmotte Alpen

Reisinformatie:

Data: 1 t/m 8 juli 2019

Cyclo: La Marmotte Alpes (174km & 5000hm) – 07/07/2019

Reis gaat door bij: we zijn volgeboekt voor deze reis, maar hebben een reservelijst. We hebben nog plekken voor La Vaujany, Les 3 Ballons en Marmotte Pyreneeën.

Prijs: €659,- (incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten (€110,-) voor La Marmotte.

Accommodatie: Een ruim chalet aan het meer Le Verney (Tussen Oz en Vaujany in). De ideale locatie om gedurende de week alle klimmen te verkennen en op 15 km van de start van de cyclosportief. Je deelt de kamer met een andere fietser. Tegen extra betaling van €150,- kun je ook een eigen kamer reserveren.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

Dag 1: Reisdag. Met de deelnemers die op tijd aankomen fietsen we aan het einde van de dag een tocht van een uurtje. Om de ‘de reis uit de benen te fietsen’ en de ‘klimbenen’ te activeren.

Dag 2: Vandaag fietsen we in een rustig tempo twee relatief ‘lopende’ Alpen cols beklimmen. In totaal 100 km, met een koffie-stop en voldoende tijd om te wennen aan de omgeving.

Dag 3: Vandaag rijden we de hele Marmotte ronde (behalve de Alpe d’Huez): Col du Glandon, Col du Telegraphe en Col du Galibier. Kies welke col je op de fiets wilt verkennen en welke col in ons busje.
Ook vandaag is de opdracht: rustig aan en we nemen halverwege ook een uitgebreide koffiepauze.

Dag 4: ’s Ochtends staat er een tijdrit op Alpe d’Huez op het programma. In onze ogen de perfecte test, nadat je twee dagen hebt kunnen wennen aan het klimmen.

Dag 5: Rustdag. Vandaag vergeten we even de fiets en kunnen er andere activiteiten gedaan worden. Voor de liefhebber een sportmassage.

Dag 6: ’s Ochtends een uurtje losfietsen met een kopje koffie in Bourg d’Oisans.

Dag 7: De Cyclo La Marmotte. Wij staan op verschillende plekken voor persoonlijke verzorging.

Dag 8: De terugreis.

Meer informatie over La Marmotte Alpes. Of kijk met ons terug naar 2018 op het blog van Campo Bicicleta.

Reserveren

Dit evenement is helaas volgeboekt. Neem contact op met info@campobicicleta.com als je vragen over dit evenement hebt.