La Marmotte Alpen

Reisinformatie

Data: 19 t/m 26 juni 2023

Cyclo La Marmotte: La Marmotte Alpes (174km & 5000hm), zondag 25 juni 2023

Reis gaat door bij: We hebben nog één plek beschikbaar!

Prijs: Marmotte-week: € 765-    (incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten voor La Marmotte (€ 122) 

Accommodatie: Een ruim chalet aan het meer Le Verney (Tussen Oz en Vaujany in). De ideale locatie om gedurende de week alle klimmen te verkennen en op 15 km van de start van de cyclosportief. Je deelt de kamer met een andere fietser. Tegen extra betaling van €150,- kun je ook een eigen kamer reserveren. En als je een kamer met 3 andere fietsers wilt delen, dan wordt de prijs € 100 lager.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

Het programma van onze cyclo-weken is een beproefd recept om goed te presteren in een cyclosportief. De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam acclimatiseert en we profiteren daarvan door een aantal cols rustig te verkennen.

Donderdag organiseren we een testdag met een tijdrit op Alpe d’Huez.

Vrijdag en zaterdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zondag. We gebruiken deze dagen ook om het materiaal te checken, mogelijkheid voor een sportmassage en alle tips & tricks voor de Cyclo door te nemen.

Tijdens de cyclo staan we op de cols voor persoonlijke verzorging!

Met de groep vormen we in deze week een gezellig wielerteam waarbij het jouw als fietser aan niets zal ontbreken. Onze verzorger zorgt voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Ons doel: zorgen dat je topfit en uitgerust aan de start staat van de cyclosportief.

Meer informatie over La Marmotte Alpes. Of kijk met ons terug naar 2018 op het blog van Campo Bicicleta.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Campo Bicicleta heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit je aan bij onze groep voor La Marmotte. Dit was 15 jaar geleden de eerste fietsreis die Campo Bicicleta organiseerde (nog eerder dan de reizen in Girona) en sindsdien elk jaar een succes.

Tijdens de week in de Alpen zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. We hebben een verzorger, een mecanicien en Paul als ploegleider.

Buiten ons vaste trio als begeleiding hebben we ook vrijwilligers mee. Als vrijwilliger kun je ook (mee) fietsen en in de namiddag en avond onze verzorger helpen. Interesse om als vrijwilliger mee te gaan? Mail ons naar info@campobicicleta.com.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Reserveren

    Extra opties