La Marmotte Alpen

Reisinformatie

Je mag kiezen voor een weekje voor de Cyclo La Marmotte of 10 dagen voor de “Trophee d´Oisans” (vier Cyclo´s in hetzelfde gebied).

Data: 29 juni t/m 6 juli 2020     –     Of: 26 juni t/m 6 juli.  –> Verplaatst naar 30 aug t/m 6 september (in afwachting van data voor de Trophee)

Cyclo La Marmotte: La Marmotte Alpes (174km & 5000hm) – 05/07/2020
Trophee d´Oisans: La Vaujany + Prix des Rousses + Grimpee + La Marmotte, zie beneden voor meer info.

Reis gaat door bij: Je kunt al reserveren voor 2020 (wees er snel bij want elk jaar wordt deze week al snel volgeboekt).

Prijs: Marmotte-week: € 659,-     –     Of: Trophee d´Oisans: € 909,-    (beide incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten voor La Marmotte (€ 112) of Trophee d´Oisans (€ 213).

Accommodatie: Een ruim chalet aan het meer Le Verney (Tussen Oz en Vaujany in). De ideale locatie om gedurende de week alle klimmen te verkennen en op 15 km van de start van de cyclosportief. Je deelt de kamer met een andere fietser. Tegen extra betaling van €150,- kun je ook een eigen kamer reserveren (voor de Trophee 10daagse €200,-).

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

Het programma van onze cyclo-weken is een beproefd recept om goed te presteren in een cyclosportief. De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam acclimatiseert en we profiteren daarvan door een aantal cols rustig te verkennen.

Donderdag organiseren we een testdag met een tijdrit op Alpe d’Huez.

Vrijdag en zaterdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zondag.

Tijdens de cyclo staan we op elke col voor persoonlijke verzorging!

Voor onze Trophee d´Oisans deelnemers doen we het naast hun vier Cyclo´s iets rustiger aan met kortere (herstel – verkennings) ritjes.

Met de groep vormen we in deze week een gezellig wielerteam waarbij het jouw als fietser aan niets zal ontbreken. Onze kok en verzorger zorgt voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Ons doel: zorgen dat je topfit en uitgerust aan de start staat van de cyclosportief(s).

Meer informatie over La Marmotte Alpes. Of kijk met ons terug naar 2018 op het blog van Campo Bicicleta.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Paul Kneppers heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit je aan bij onze groep voor La Marmotte. In 2019 reed Paul zelf nog naar de 10e plek overall in de Marmotte.

Tijdens de week in de Alpen zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. Als fietser word je daarbij begeleid en in de watten gelegd door Paul en een team van verzorgers en een mecanicien.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Interesse in andere cycloweken? Kijk dan op onze kalender voor het overzicht.

Trophee d’Oisans – In afwachting van de nieuwe data

Naast de Marmotte Alpen kun je ook een serie wedstrijden rijden. Al deze evenementen worden in de week voorgaand aan de Marmotte georganiseerd en na afloop wordt er een algemeen klassement opgemaakt: de Trophee d’Oisans.

Met Campo Bicicleta kun je deze complete reeks cyclo’s rijden. Voor 2020 ziet het overzicht er zo uit:

  • 28/06: Je start met de Vaujany cyclo op zondag. (175 km)
  • 01/07: Op woensdag staat de mini-cyclo Prix des Rousses gepland. (40 km)
  • 03/07: Vrijdag is er de klimtijdrit op de Alpe d’Heuz, “Le Grimpee”. (13 km)
  • 05/07: Afsluiter van deze reeks is op zondag de Marmotte Alpen. (174 km)

Voor renners die de Trophee d’Oisans willen rijden bieden we de mogelijkheid om vanaf vrijdag 26/06 te arriveren in de Alpen. Je kunt dan met ons de Vaujany cyclosportief voorbereiden.

Data: vanaf vrijdag 26/06

Extra prijs bovenop de Marmotte-week: €250,-

Reserveren

Extra opties