La Marmotte Alpen

Reisinformatie

Corona situatie: De Cyclo gaat door! Boek snel je kamer!

Data: 30 augustus t/m 6 september

Cyclo La Marmotte: La Marmotte Alpes (174km & 5000hm) – zaterdag 04/09/2020

Reis gaat door bij: We hebben al genoeg deelnemers om de week door te laten gaan. Wees er snel bij om een plekje te reserveren.

Prijs: Marmotte-week: € 659,-    (incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten voor La Marmotte (€ 112) 

Accommodatie: Een ruim chalet aan het meer Le Verney (Tussen Oz en Vaujany in). De ideale locatie om gedurende de week alle klimmen te verkennen en op 15 km van de start van de cyclosportief. Je deelt de kamer met een andere fietser. Tegen extra betaling van €150,- kun je ook een eigen kamer reserveren.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

Het programma van onze cyclo-weken is een beproefd recept om goed te presteren in een cyclosportief. De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam acclimatiseert en we profiteren daarvan door een aantal cols rustig te verkennen.

Donderdag organiseren we een testdag met een tijdrit op Alpe d’Huez.

Vrijdag en zaterdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zondag.

Tijdens de cyclo staan we op elke col voor persoonlijke verzorging!

Met de groep vormen we in deze week een gezellig wielerteam waarbij het jouw als fietser aan niets zal ontbreken. Onze kok en verzorger zorgt voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Ons doel: zorgen dat je topfit en uitgerust aan de start staat van de cyclosportief.

Meer informatie over La Marmotte Alpes. Of kijk met ons terug naar 2018 op het blog van Campo Bicicleta.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Campo Bicicleta heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit je aan bij onze groep voor La Marmotte. Dit was 10 jaar geleden de eerste fietsreis die Campo Bicicleta organiseerde (nog eerder dan de reizen in Girona) en sindsdien elk jaar een succes.

Tijdens de week in de Alpen zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. We hebben een kok, een mecanicien en dit jaar Jelte Reitsma als ploegleider. Jelte is een ervaren Cyclo renner van ons met veel verstand van Wattage, hoe het indelen van een Cyclo om jouw doel te behalen en zeer enthousiast in de aanmoedigingen.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Jelte zorgt voor begeleiding op de fiets. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Interesse in andere cycloweken? Kijk dan op onze kalender voor het overzicht.

Reserveren

Extra opties