La Marmotte Alpen

Reisinformatie

Data: 24 juni t/m 1 juli 2024

Cyclo La Marmotte: La Marmotte Alpes (174km & 5000hm)

Reis gaat door bij: We hebben al genoeg deelnemers om de week door te laten gaan. En nog meer dan genoeg plek om je aan te melden.

Prijs: Marmotte-week: € 785-    (incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten voor La Marmotte (€ 122) 

Accommodatie: Een ruim chalet aan het meer Le Verney (Tussen Oz en Vaujany in). De ideale locatie om gedurende de week alle klimmen te verkennen en op 15 km van de start van de cyclosportief. Je deelt de kamer met een andere fietser. Tegen extra betaling van €150,- kun je ook een eigen kamer reserveren. En als je een kamer met 3 andere fietsers wilt delen, dan wordt de prijs € 100 lager.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

Het programma van onze cyclo-weken is een beproefd recept om goed te presteren in een cyclosportief. De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam acclimatiseert en we profiteren daarvan door een aantal cols rustig te verkennen.

Donderdag organiseren we een testdag met een tijdrit op Alpe d’Huez.

Vrijdag en zaterdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zondag. We gebruiken deze dagen ook om het materiaal te checken, mogelijkheid voor een sportmassage en alle tips & tricks voor de Cyclo door te nemen.

Tijdens de cyclo staan we op de cols voor persoonlijke verzorging!

Met de groep vormen we in deze week een gezellig wielerteam waarbij het jouw als fietser aan niets zal ontbreken. Onze verzorger zorgt voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Ons doel: zorgen dat je topfit en uitgerust aan de start staat van de cyclosportief.

Meer informatie over La Marmotte Alpes. Of kijk met ons terug naar 2018 op het blog van Campo Bicicleta.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Campo Bicicleta heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit je aan bij onze groep voor La Marmotte. Dit was 15 jaar geleden de eerste fietsreis die Campo Bicicleta organiseerde (nog eerder dan de reizen in Girona) en sindsdien elk jaar een succes.

Tijdens de week zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’ en is Paul Kneppers de coach/ ploegleider en zal met veel enthousiasme de groep begeleiden alsof het zijn eigen wielerploeg is. Dit doet hij samen met onze verzorger, mecanicien en een vrijwilligersteam. Paul, elk jaar nog regelmatig op het podium van bekende Cyclo´s, fietst tijdens de trainingen mee voor de nodige tips.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Wij halen alle zorgen uit handen waardoor jij optimaal kunt genieten en presteren op de fiets. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten op de toppen van de cols.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Reserveren

Booking

    Extra opties