La Indurain

Reis-informatie

Data: 15 t/m 21 juli 2019

Cyclo: La Indurain Cyclosportief (100km & 1500hm of 180km & 3000hm) – 20/07/2019.

Deelnemers: deze reis gaat door bij een groepsgrootte van 6 personen.

Prijs p.p.: € 595,-

Inclusief: Accommodatie (6 nachten) met ontbijt op basis van een 2 pers. kamer, Deelname aan ons programma en transport vliegveld.

Exclusief: De heenreis, het inschrijfgeld voor de Cyclo. Lunch en avondeten (doen we gezamenlijk in leuke restaurantjes). Extra prijs voor een individuele kamer: € 150,-

Accommodatie: We verblijven in het fietsvriendelijke hotel Avenida in het centrum van Pamplona. Een charmant en wielergek stadje, met een gezellig historisch centrum.

Programma:

Dag 1: Reisdag. Bij aankomst in Pamplona rijden we aan het einde van de middag een rustige tocht van 40 km, om de reis uit de benen te fietsen.
Dag 2: We verkennen de tweede en zwaarste lus van de cyclo. 100 km met drie beklimmingen: Alto de Egozque, Alto de Belate en Alto de Artesiaga.
Dag 3: Richting het zuiden, 100 km en met ook weer drie hele mooie beklimmingen die je gedaan moet hebben als je in Pamplona bent: Alto de Etxauri, Alto de Guirguillano en Alto de Arradia.
Dag 4: Rustdag – met een tripje naar San Sebastián. Voor velen de mooiste stad van Spanje en gelegen aan een prachtige baai.
Dag 5: ’s Ochtends een uurtje losfietsen. `s Middags bereiden we ons voor op de cyclo en geven we de laatste ‘tips en tricks’.
Dag 6: De cyclosportief La Indurain.
Dag 7: Terugreis.

Meer informatie over La Indurain

Reserveren

Extra opties