Gran Fondo Mont Ventoux

Reisinformatie

Data: 6 t/m 13 juni 2022

Gran Fondo Mont Ventoux: Granfondo 122 km & 3600hm en de medio fondo 100 km & 2800hm, zondag 12 juni 2022

Reis gaat door bij: Een minimale groepsgrootte van 12 personen.

Prijs: € 795 voor een individuele kamer en € 695 voor een tweepersoonskamer   (incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten voor de Cyclo (€ 110) + wielershirt van de Cyclo (€ 33)

Accommodatie: In bungalows op de camping Capfun Carpe Diem, een mooie en luxe camping (met zwembaden) op 2 km van de start van de Cyclo.  We hebben 7 bungalows dicht bij elkaar en hebben een gezellige gezamenlijke ruimte tussen de bungalows in. De bungalows zijn mooie ruime huisjes, maar de slaapkamers zijn klein en dus adviseren we als je alleen reist om een eigen kamer te boeken voor de optimale rust.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Programma:

Het programma van onze cyclo-weken is een beproefd recept om goed te presteren in een cyclosportief. De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam acclimatiseert en we profiteren daarvan door een aantal cols rustig te verkennen.

Donderdag organiseren we een testdag met een tijdrit op de Mont ventoux tot de beruchte chalet Reynard (niet tot de top).

Vrijdag en zaterdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zondag. We gebruiken deze dagen ook om het materiaal te checken, mogelijkheid voor een sportmassage en alle tips & tricks voor de Cyclo door te nemen.

Tijdens de cyclo staan we op elke col voor persoonlijke verzorging!

Met de groep vormen we in deze week een gezellig wielerteam waarbij het jouw als fietser aan niets zal ontbreken. Onze kok en verzorger zorgt voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Ons doel: zorgen dat je topfit en uitgerust aan de start staat van de cyclosportief.

Meer informatie over de GF Mont Ventoux.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Campo Bicicleta heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit je aan bij onze groep voor de Gran Fondo Mont Ventoux. Voor Campo Bicicleta wordt het in 2021 de eerste keer dat we rondom deze Gran Fondo een week organiseren. Een idee dat we al heel lang hebben wordt eindelijk werkelijkheid. We kennen het gebied goed en behoort tot één van onze favoriete fietsgebieden van Frankrijk. Niet alleen vanwege de beroemde berg Mont Ventoux, maar ook de omgeving en sfeer er omheen.

Tijdens de week in de Provence zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. We hebben een verzorger, een mecanicien en Paul als ploegleider.

Buiten ons vaste trio als begeleiding hebben we ook vrijwilligers mee. Als vrijwilliger kun je ook (mee) fietsen en in de namiddag en avond onze verzorger helpen. Interesse om als vrijwilliger mee te gaan? Mail ons naar info@campobicicleta.com.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets en de mecanicien vanuit de volgauto. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Reserveren

Extra opties