Gran Fondo Mont Ventoux

Helaas hebben we geen startplekken meer voor de Gran Fondo, maar nog wel plekjes in onze accommodatie om deze week mee te kunnen doen. Ook kun je je op de reservelijst zetten.

Reisinformatie

Data: 7 t/m 14 juni 2021

Gran Fondo Mont Ventoux: Granfondo 122 km & 3600hm en de medio fondo 100 km & 2800hm, zondag 13 juni 2021

Reis gaat door bij: We hebben helaas geen startnummers meer voor de Gran Fondo, maar wel nog 2 plekken voor deze week. Wees er snel bij, want deze gaan snel geboekt worden. Ook mag je je op de reservelijst voor een startnummer zetten.

Prijs: € 795 voor een individuele kamer en € 695 voor een tweepersoonskamer   (incl. volpension)

Exclusief:  De reis naar Frankrijk en de inschrijfkosten voor de Cyclo (€ 110) + wielershirt van de Cyclo (€ 33)

Accommodatie: In bungalows op de camping Capfun Carpe Diem, een mooie en luxe camping (met zwembaden) op 2 km van de start van de Cyclo.  We hebben 7 bungalows dicht bij elkaar en hebben een gezellige gezamenlijke ruimte tussen de bungalows in. De bungalows zijn mooie ruime huisjes, maar de slaapkamers zijn klein en dus adviseren we als je alleen reist om een eigen kamer te boeken voor de optimale rust.

Partner: We zijn partner van de organisatie. We hebben een vast aantal plaatsen beschikbaar voor de cyclosportief. Met je reservering is deelname aan de cyclo gegarandeerd.

Speciale Corona voorwaarden: Mocht de Cyclo niet doorgaan ivm Covid-19 zullen wij een eigen G.F. Mont Ventoux organiseren (mits er gereisd mag worden). En dan geven we onze inschrijvers de keuze uit meedoen met onze eigen GF of het gehele betaalde bedrag terug boeken.

Programma:

Het programma van onze cyclo-weken is een beproefd recept om goed te presteren in een cyclosportief. De eerste dagen zullen we veel op de fiets zitten om rustig te wennen aan de omgeving.

Belangrijk is dat je lichaam acclimatiseert en we profiteren daarvan door een aantal cols rustig te verkennen.

Donderdag organiseren we een testdag met een tijdrit op de Mont ventoux tot de beruchte chalet Reynard (niet tot de top).

Vrijdag en zaterdag is het belangrijk om rustig aan te doen, zodat je uitgerust bent voor zondag.

Tijdens de cyclo staan we op elke col voor persoonlijke verzorging!

Met de groep vormen we in deze week een gezellig wielerteam waarbij het jouw als fietser aan niets zal ontbreken. Onze kok en verzorger zorgt voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Ons doel: zorgen dat je topfit en uitgerust aan de start staat van de cyclosportief.

Meer informatie over de GF Mont Ventoux.

Cyclo met Campo Bicicleta

Profiteer van de jarenlange ervaring die Campo Bicicleta heeft met het organiseren van cyclosportiefs en sluit je aan bij onze groep voor de Gran Fondo Mont Ventoux. Voor Campo Bicicleta wordt het in 2021 de eerste keer dat we rondom deze Gran Fondo een week organiseren. Een idee dat we al heel lang hebben wordt eindelijk werkelijkheid. We kennen het gebied goed en behoort tot één van onze favoriete fietsgebieden van Frankrijk. Niet alleen vanwege de beroemde berg Mont Ventoux, maar ook de omgeving en sfeer er omheen.

Tijdens de week in de Provence zijn we voor even ‘Cycling Team Campo Bicicleta’. Met elkaar werken we toe naar het doel – de cyclosportief. Het begeleidingsteam bestaat uit Anton (mecanicien), Eppe (verzorger en kok), Jelte (coach) en Paul als ploegleider.

Ons team staat de hele week voor je klaar. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Paul zorgt voor begeleiding op de fiets en Jelte vanuit de volgauto. En tijdens de cyclo hebben we onze eigen verzorgingspunten.

Wil je in een gezellige en volledig verzorgde omgeving toewerken naar jouw cyclo-doel? Sluit je dan aan bij onze groep.

Reserveren

Extra opties