Gran Fondo Lloret de Mar (Girona)

Reis-informatie:

Data: 11 t/m 18 oktober 2020.      Overleg als je eerder/later wilt komen/weggaan. – Data onder voorbehoud

Vluchten:

  • Met Transavia vanaf Rotterdam: de ochtend van 11 okt heen en de ochtend van 18 okt terug

Cyclo: Gran Fondo Lloret Costa Brava. 162 km & 2600 hm.   Medio Fondo: 91 km & 1400 hm

Doelgroep: voor recreatieve wielrenners – alle niveaus. We vertrekken elke dag in twee groepen waarbij beide groepen vrijwel hetzelfde programma hebben, alleen zal groep 2 op een iets rustiger tempo fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: Een minimale groepsgrootte van 6 personen.

Prijs: € 495  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld)

Corona voorwaarden: Je betaald twee weken vooraf en je mag tot dan gratis annuleren.

Accommodatie: We hebben enkele ruime en gezellige appartementen in het historische centrum van Girona afgehuurd voor deze week. Je krijgt een eigen kamer. Kom je met een fietsmaat en wil je een 2pers kamer delen, dan gaat er € 100 van de prijs af. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Na aankomst in de middag van 11 oktober een in-kom-rit met de hele groep van 65 km door de heuvels. Deze dag is ideaal om rustig de reis uit de benen te fietsen, elkaar leren kennen en direct beginnen met acclimatiseren. Hier kunnen we ook meteen zien met welke type fietsers we te maken hebben en hierna kunnen we eventueel de groep in tweeën splitsen voor de volgende dagen.

Dinsdag 12 oktober fietsen we naar het Noorden wat begint met een mooi vlak parcours en zo opbouwend heuvelachtig en tegen het einde voor de liefhebbers de pittige klim Rocacorba. Dag drie (13 oktober) richting de kust waarbij we enkele klimmen van de Gran Fondo verkennen (o.a. de klim waar ze individueel nog eens je tijd gaan meten en een apart klassement voor op gaan maken).

Na een rustdag (14 oktober) doen we een mooie en lange rit in de binnenlandse bergen (15 oktober). De dag (16 oktober) daarna start onze cyclo voorbereiding met een kortere rit van ongeveer 60km.

Er is ook altijd de mogelijkheid om er lusjes aan vast te plakken of juist ergens afsnijden. Ook is er altijd veel tijd voor tips voor fietstechnieken die je mee terug naar Nederland kunt nemen.

Op de laatste dag van de week (zondag) staat de cyclosportief gepland: Gran Fondo Lloret Costa Brava

Na de trainingen lunchen we met de liefhebbers en ook wordt er ´s avonds vaak afgesproken in het gezellige centrum van Girona.

Gran Fondo Lloret:

De laatste Cyclosportief van het jaar voor de provincie en stad Girona vindt plaats op zondag 17 oktober. Start en finish in het bekende kustdorpje Lloret de Mar. In het parcours van 162 km en 2600 hoogtemeters zitten zes klimmen: drie klimmen van 4e categorie, ééntje van 3e categorie en twee van 2e categorie. En er zit de mooiste kustweg van Costa Brava in: De beroemde weg tussen Tossa de Mar en Sant Feliu de Guixols.

Reserveren

Extra opties