Girona MTB Challenge

Reis-informatie:

Data: 25 april t/m 2 mei 2018.  (Overleg als je eerder/ later wilt komen/ weggaan).

Challenge: 29 april t/m 1 mei

Prijs: € 471,-  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld)

Het inschrijfgeld van € 170,- voor de MTB Challange is nog niet inbegrepen bij onze weekprijs.

Accommodatie
In ons eigen sport-B&B aan de rand van het centrum van Girona, waar je een individuele kamer krijgt. Als je met drie of meerdere personen komt dan kun je eventueel ook kiezen voor een eigen appartement, vraag naar de prijzen.

Programma

De week zal volledig in het teken staan van de ‘Girona MTB Challenge’ staan. Een jong evenement – dat de populariteit van Girona als MTB bestemming snel heeft vergroot. Ontdek de mooiste paden en single tracks rond de fietshoofdstad van Europa.

De drie etappes hebben de start en finish in het centrum van Girona. Het parcours van 2018 moet nog bekend gemaakt worden, maar hieronder zie je de dagafstanden met het aantal hoogtemeters:

Etappe 1: (29 april) 58 km & 1500 hm

Etappe 2: (30 april) 80 km & 1620 hm

Etappe 3: (1 mei) 51 km & 1030 hm

Op de reisdag 25 april zullen we beginnen met een korte en rustige in-kom rit. De twee dagen daarna gaan we delen van het parcours verkennen, acclimatiseren en hier en daar de techniek in de bergen verbeteren. Dag 4 rijden we een herstelrit, waarbij we aansluitend de startnummers ophalen en de fietsen klaarmaken voor de volgende dag. Vanaf dag 5 gaat het grote avontuur beginnen!

De week zal begeleid worden door Willem Jan Post, onze mecanicien en een ervaren Nederlandse wedstrijd mountainbiker. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen op de MTB.

Extra informatie

Voor alle informatie over de MTB Challenge ga je naar de website van de organisatie.

Zodra het officiële parcours van 2018 bekend is gemaakt zullen we dat ook hier plaatsen.

Hieronder zie je drie korte video´s van de etappes van 2017:
Etappe 1
Etappe 2
Etappe 3

Reserveren

Extra opties