Girona MTB Challenge

Reis-informatie

Data: 27 april t/m 4 mei 2020

MTB-Challenge: 1 t/m 3 mei 2020

Doelgroep: voor de fanatieke recreatieve MTB’er. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Deelnemers: Reis gaat door bij een groepsgrootte van minimaal 6 personen.

Prijs: €420,50 (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, transport vliegveld Girona, wielershirt van Campo Bicicleta)

Het inschrijfgeld voor de MTB Challenge is nog niet inbegrepen bij onze weekprijs. Prijs vanaf €160,- bij inschrijving voor 30/09/2019.

Accommodatie
Je verblijft in Hotel Margarit in het centrum van Girona. Onze prijs zal opgemaakt worden op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma

Onze themaweek zal volledig in het teken staan van de ‘Girona MTB Challenge’ staan. Een jong evenement – dat de populariteit van Girona als mountainbike bestemming snel heeft vergroot. Ontdek de mooiste paden en single tracks rond de fietshoofdstad van Europa.

Deze week is voor fanatieke recreatieve mountainbikers. Belangrijk is wel dat je getraind hebt in de voorgaande maanden (minimaal 1 tot 3 keer per week).

Week-indeling

De drie etappes hebben de start en finish in het centrum van Girona. Het parcours van 2020 moet nog bekend gemaakt worden – maar verder lees je meer over onze weekindeling:

Op de reisdag 27 april zullen we beginnen met een korte en rustige in-kom rit. De twee dagen daarna gaan we delen van het parcours verkennen, acclimatiseren en hier en daar de techniek in de bergen verbeteren. De derde dag halen we aansluitend de startnummers op en maken we de fietsen klaar voor de volgende dag. Vanaf dag 4 gaat het grote avontuur beginnen!

Begeleiding

Deze week wordt begeleid door Willem Jan Post, onze mecanicien en een ervaren Nederlandse wedstrijd mountainbiker. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen op de MTB en was vorig jaar 8e in het algemeen klassement.

Extra informatie

Voor alle informatie over de MTB Challenge ga je naar de website van de organisatie.

Zodra het officiële parcours van 2020 bekend is gemaakt zullen we dat ook hier plaatsen.

Hieronder zie je drie korte video´s van de etappes van 2019:

Etappe 1, Etappe 2 & Etappe 3

Een langere video van de 3-daagse van Girona (2018 editie) vind je hiernaast. Zo krijg je een goed indruk over het parcours en het evenement.

Reserveren

Extra opties