Cycloweek Gerunda-Road

Reis-informatie:

Data: 21 t/m 28 oktober 2019.  Je mag ook een (lang) weekend komen.

Cyclo: Gerunda-road cyclosportief (142km & 2000hm) op zondag 27 oktober

Doelgroep: voor recreatieve wielrenners – alle niveaus. We vertrekken elke dag in twee groepen waarbij beide groepen vrijwel hetzelfde programma hebben alleen groep 2 op een iets rustiger tempo zal fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Reis gaat door bij: We hebben al genoeg deelnemers om deze week door te laten gaan.

Prijs: € 385,50  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld)

Accommodatie
Je verblijft in ons comfortabel fietshotel in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je een eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Na aankomst een in-kom-rit met de hele groep van 65 km door de heuvels. We verkennen ook direct de laatste 30 km van de Cyclo. Deze dag is ideaal om rustig de reis uit de benen te fietsen en direct beginnen met acclimatiseren. Hier kunnen we ook meteen zien met welke type fietsers we te maken hebben en hierna kunnen we de groep in tweeën splitsen voor de volgende dagen.

Op dag 2 en 3 rijden we langere routes van 100+ km, onder meer richting de prachtige kustlijn van de Costa Brava.

Na een rustdag verkennen we de langste klim uit de cyclosportief (van 18km lang) waar er tijdens de Cyclo ook een apart klassement voor wordt opgemaakt en rijden uiteindelijk een route van ongeveer 100km. De dag daarna start onze cyclo voorbereiding met een kortere rit van ongeveer 60km.

Op de laatste dag van de week staat de cyclosportief gepland: Gerunda Road.

Na de trainingen lunchen we met de liefhebbers samen en ook wordt er ´s avonds vaak afgesproken in het gezellige centrum van Girona. En er is ook altijd de mogelijkheid om er lusjes aan vast te plakken of juist ergens afsnijden. Ook is er altijd veel tijd voor tips voor fietstechnieken die je mee terug naar Nederland kunt nemen.

Cyclosportief Gerunda Road:

De laatste Cyclosportief van het jaar voor de provincie en stad Girona vindt plaats op zondag 27 oktober. Start en finish in het centrum van de stad (5 min fietsen van ons hotel). Voor 2019 wordt er een nieuw parcours uitgezet die nog niet bekend is. Campo Bicicleta zal één van de eerste zijn die het nieuwe parcours zal weten, want we hebben een speciale band met de organisatie van deze Cyclo. Vorige jaren was het altijd een rit van 140 km met 3 beklimmingen, zie het plaatje beneden. Vorig jaar had Paul Kneppers de Cyclo gewonnen dus niemand beter dan Paul om deze week te begeleiden met de nodige tips & tricks!

Reserveren

Extra opties