Cyclo-trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 9 t/m 16 juni 2019. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/ weggaan)

Doelgroep: Wielrenners die zich voorbereiden op een klim-cyclo in juli/augustus of een week veel bergop willen trainen/fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom!

Deelnemers: reis gaat door bij aanmelding van minimaal 6 personen.

Prijs: € 465,50  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, vier avondmaaltijden, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie
Je verblijft in Hotel Margarit in het centrum van Girona. Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Reis je alleen en wil je eigen kamer – dan is de prijs € 80,- hoger. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Het programma is specifiek gericht op wielrenners/wielrensters die in de maanden juli/augustus in vorm willen zijn voor bijvoorbeeld een cyclosportief.

Er staat een klimtijdrit gepland en daarnaast nog enkele duurtrainingen. We sluiten de week af met de Granfondo Girona. Ook plannen we een informatie avond. We behandelen klim- en daaltechnieken en wisselen cyclo-ervaringen uit.

We starten met rustige inkomrit op zondagmiddag 9 juni. Maandag een duurrit van 130 km naar de kust met enkele specifieke oefeningen en op dinsdag doen we mee aan een klimtijdrit.

Op woensdag een korte herstelrit van 1,5 uur en donderdag de koninginnenrit in het hooggebergte met 140 km en 3000 hoogtemeters. Vrijdag voor de liefhebbers een korte training van 50 km met wat specifieke oefeningen en korte intervallen en zaterdag staat in het teken van de Cyclo Granfondo Girona. Een route van 146 km met o.a. de pittige/ steile 13 km klim Rocacorba.

Meerdere groepen

Omdat we met kleine groepjes van verschillende snelheden starten, is er altijd een geschikte groep voor jou. Veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor kleine aanpassingen in het programma.

Vanaf 2019 bieden we ook nog eens vier avondmaaltijden aan. We eten ’s avonds met de hele groep in het hotel en zorgen voor een goede sportmaaltijd, klaargemaakt door onze eigen kok.

Reserveren

Extra opties