Supercompensatie trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 16 t/m 22 mei 2022. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/weggaan)

Vluchten: Indien je de volgende vluchten bij Transavia boekt regelen wij de transport tussen het vliegveld Barcelona en de accommodatie in Girona:

  • Heen: Rotterdam – Girona, vlucht HV5067, vertrek 16 mei om 7:10 uur.          Of: Amsterdam – Girona, vlucht HV5765, vertrek 15 mei om 19:45 uur
  • Terug: Girona – Rotterdam, vlucht HV5068, vertrek 23 mei om 9:35 uur.          Of: Girona – Amsterdam, vlucht HV5766, vertrek 22 mei om 22:20 uur

Doelgroep: Wielrenners die zich voorbereiden op een klim-cyclo in juni, juli of augustus of een week veel bergop willen trainen/fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom! We fietsen in twee groepen, Niveau groep 1: “doel om een zware klim-Cyclo uit te kunnen rijden”. Niveau groep 2: “Fietsers die voor goud gaan of een topresultaat willen neerzetten (bijvoorbeeld top 300)”. Niveau groep 3: wedstrijdwielrenners

Reis gaat door bij: Een groepsgrootte van minimaal 6 personen.

Prijzen per persoon, voor 7 nachten:

  • Verblijf in 2* hotel, tweepersoonskamer: € 495     (ind. kamer + € 170)
  • Verblijf in 4* hotel, tweepersoonskamer: € 630     (ind. kamer + € 235)

Speciale Corona voorwaarden: Indien je door Corona maatregelen niet naar Girona kunt reizen, of er wordt geadviseerd om er niet naar toe te reizen. Dan mag je gratis annuleren en krijg je alle eventuele betalingen terug.

Programma:

Het programma is specifiek gericht op wielrenners/wielrensters die in de maanden juli/augustus in vorm willen zijn voor bijvoorbeeld een cyclosportief. Het is een pittig programma waar we de puntjes op de i gaan zetten. Het definitieve programma maken we pas op als we weten wie er precies meedoen, maar het zal er globaal als volgt uitzien:

We starten met een rustige inkom-rit op maandag 16 mei. Dinsdag een duurtraining van 130 km naar de kust met enkele specifieke oefeningen. Op woensdag doen we mee aan een klimtijdrit en hierna zullen we nog gaan bijtrainen, waarbij we ook de zware klim van de Gran Fondo Girona verkennen.

Op donderdag een korte herstelrit van 1,5 uur en vrijdag de koninginnenrit in het hooggebergte met 140 km en 4000 hoogtemeters (groep 2 iets meer). Zaterdag voor de liefhebbers een korte intervaltraining van 50 km en zondag 23 mei de laatste training met deelname aan de Granfondo Girona. Een route van 146 km met o.a. de pittige/ steile 13 km klim Rocacorba. Deze Cyclosportief zien we vooral als een goede training en je krijgt dan ook een opdracht mee in deze tocht.

Na de trainingen lunchen we met de liefhebbers en ook wordt er ´s avonds vaak afgesproken in het gezellige centrum van Girona.

Reserveren

    Extra opties