Supercompensatie trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 28 april t/m 5 mei 2024. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/weggaan)

Vluchten: Zodra Transavia zijn vluchten bekend heeft gemaakt voor deze periode geven we hier advies voor welke vlucht je kunt boeken.

Doelgroep: Wielrenners die zich voorbereiden op een klim-cyclo in juni, juli of augustus of een week veel bergop willen trainen/fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom! We fietsen in drie groepen, Niveau groep 1: “doel om een zware klim-Cyclo uit te kunnen rijden”. Niveau groep 2: “Fietsers die voor goud gaan”. Niveau groep 3: (wedstrijd) fietsers die voor een topresultaat gaan in een cyclo of wedstrijd, bijvoorbeeld top300/ top100 in de la Marmotte.

Reis gaat door bij: Minimaal 6 deelnemers per niveau-groep. Tot nu is deze week elk jaar doorgegaan.

Prijs en accommodatie
Je kunt kiezen uit de volgende drie mogelijkheden (prijzen zijn voor 7 nachten incl ontbijt):
– Gedeeld appartement: € 545   (eigen kamer + € 175)
– Hotel 2*:                      € 645   (eigen kamer + € 220)
– Hotel 4*:                      € 750   (eigen kamer + € 320)

Programma:

Het programma is specifiek gericht op wielrenners/wielrensters die in de maanden juli/augustus in vorm willen zijn voor bijvoorbeeld een cyclosportief. Het is een pittig programma waar we de puntjes op de i gaan zetten. Het definitieve programma maken we pas op als we weten wie er precies meedoen, maar het zal er globaal als volgt uitzien:

We beginnen de maandag met een rustige inkom-rit. De twee dagen daarna opbouwend lange duurtrainingen met enkele techniek oefeningen. Vervolgd door een korte hersteltraining. De drie dagen daarna voeren we het tempo iets op en doen we ook intervallen en blokken en op de laatste dag nemen we met de liefhebbers deel aan een plaatselijke Cyclosportief. Vraag ons eventueel naar het exacte programma.

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

De begeleiders deze week zijn Paul (onze vaste coach en eigenaar van Campo Bicicleta), Huub (onze Nederlandse kenner van het gebied) en Harry Kneppers (vader van Paul) en zal onze minst snelle fietsers meenemen deze week.

Reserveren

Booking

    Extra opties