Supercompensatie trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 15 t/m 21 mei 2023. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/weggaan)

Vluchten: Indien je de volgende vluchten bij Transavia boekt regelen wij de transport tussen het vliegveld Girona en de accommodatie in Girona:

  • Heen Amsterdam – Girona, vlucht HV5765, vertrek 14 mei 19:45 uur          Of: Rotterdam – Girona, vlucht HV5067, vertrek 15 mei 7:10 uur
  • Terug: Girona – Amsterdam, vlucht HV5766, vertrek 21 mei 22:20 uur          Of: Rotterdam – Girona, vlucht HV5068, vertrek 22 mei 9:35 uur

Doelgroep: Wielrenners die zich voorbereiden op een klim-cyclo in juni, juli of augustus of een week veel bergop willen trainen/fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom! We fietsen in drie groepen, Niveau groep 1: “doel om een zware klim-Cyclo uit te kunnen rijden”. Niveau groep 2: “Fietsers die voor goud gaan of een topresultaat willen neerzetten (bijvoorbeeld top 300)”. Niveau groep 3: wedstrijdwielrenners

Reis gaat door bij: We hebben al genoeg deelnemers om het door te laten gaan.

Prijs en accommodatie
Je kunt kiezen uit de volgende drie mogelijkheden (prijzen zijn voor 7 nachten):
– Gedeeld appartement: € 465   (eigen kamer + € 175)
– Hotel 2*:                      € 565   (eigen kamer + € 220)
– Hotel 4*:                      € 685   (eigen kamer + € 320)

Programma:

Het programma is specifiek gericht op wielrenners/wielrensters die in de maanden juli/augustus in vorm willen zijn voor bijvoorbeeld een cyclosportief. Het is een pittig programma waar we de puntjes op de i gaan zetten. Het definitieve programma maken we pas op als we weten wie er precies meedoen, maar het zal er globaal als volgt uitzien:

We beginnen de maandag met een rustige inkom-rit. De twee dagen daarna opbouwend lange duurtrainingen met enkele techniek oefeningen. Vervolgd door een korte hersteltraining. De drie dagen daarna voeren we het tempo iets op en doen we ook intervallen en blokken en op de laatste dag nemen we met de liefhebbers deel aan een plaatselijke Cyclosportief. Vraag ons eventueel naar het exacte programma.

Na de trainingen regelen wij voor de liefhebbers een lunch bij ons vaste restaurant. Halverwege de week organiseren we een informatieavond, over o.a. het trainen met een ‘schema’ en er is veel ruimte voor tips & tricks voor fietstechnieken in de bergen.

De begeleiders deze week zijn Paul (onze vaste coach en eigenaar van Campo Bicicleta), Nico (is ook een coach van een Nederlandse Junioren ploeg) en Harry Kneppers (vader van Paul) en zal onze minst snelle fietsers meenemen deze week.

Reserveren

    Extra opties