Cyclo-trainingsstage in Girona

Reis-informatie:

Data: 7 t/m 14 juni 2020. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/weggaan)

Doelgroep: Wielrenners die zich voorbereiden op een klim-cyclo in juli/augustus of een week veel bergop willen trainen/fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom! We fietsen in twee groepen, Niveau groep 1: “doel om een zware klim-Cyclo uit te kunnen rijden”. Niveau groep 2: “Fietsers die voor goud gaan of een topresultaat willen neerzetten (bijvoorbeeld top 200 of top 100)”.

Reis gaat door bij: Een groepsgrootte van minimaal 6 personen (tot nu toe elk jaar doorgegaan).

Prijs: € 420,-  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: Je verblijft in het fietshotel hotel Margarit in het centrum van Girona.  Onze prijs is op basis van een tweepersoonskamer. De extra prijs voor een single room is € 80,-. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Het programma is specifiek gericht op wielrenners/wielrensters die in de maanden juli/augustus in vorm willen zijn voor bijvoorbeeld een cyclosportief. Het definitieve programma maken we pas op als we weten wie er precies meedoen, maar het zal er globaal als volgt uitzien:

We starten met een rustige inkom-rit op zondagmiddag 7 juni. Maandag een duurtraining van 130 km naar de kust met enkele specifieke oefeningen. Op dinsdag doen we mee aan een klimtijdrit en hierna zullen we nog gaan bijtrainen, waarbij we ook de zware klim van de Gran Fondo Girona verkennen.

Op woensdag een korte herstelrit van 1,5 uur en donderdag de koninginnenrit in het hooggebergte met 140 km en 4000 hoogtemeters (groep 2 iets meer). Vrijdag voor de liefhebbers een korte intervaltraining van 50 km en zaterdag doen we mee aan de Cyclo Granfondo Girona. Een route van 146 km met o.a. de pittige/ steile 13 km klim Rocacorba. Deze Cyclo zien we vooral als een goede training en je krijgt dan ook een opdracht mee in deze tocht.

Na de trainingen lunchen we met de liefhebbers en ook wordt er ´s avonds vaak afgesproken in het gezellige centrum van Girona.

Reserveren

Extra opties