Supercompensatie trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 16 t/m 22 mei 2022. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/weggaan)

Doelgroep: Wielrenners die zich voorbereiden op een klim-cyclo in juni, juli of augustus of een week veel bergop willen trainen/fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom! We fietsen in twee groepen, Niveau groep 1: “doel om een zware klim-Cyclo uit te kunnen rijden”. Niveau groep 2: “Fietsers die voor goud gaan of een topresultaat willen neerzetten (bijvoorbeeld top 300)”. Niveau groep 3: wedstrijdwielrenners

Reis gaat door bij: Een groepsgrootte van minimaal 6 personen.

Prijs: € 425,-  (incl: accommodatie voor 7 nachten, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: In het fietsvriendelijke 2* hotel Erba by Pillow in het centrum van Girona, vanwaar we elke dag de training starten. Bovenstaande prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Voor een extra prijs van € 60 kun je een individuele kamer boeken. Wil je liever in een 3/4* hotel verblijven of een appartement, dan mag je dat aangeven in het boekingsformulier onderin.

Programma:

Het programma is specifiek gericht op wielrenners/wielrensters die in de maanden juli/augustus in vorm willen zijn voor bijvoorbeeld een cyclosportief. Het is een pittig programma waar we de puntjes op de i gaan zetten. Het definitieve programma maken we pas op als we weten wie er precies meedoen, maar het zal er globaal als volgt uitzien:

We starten met een rustige inkom-rit op maandag 16 mei. Dinsdag een duurtraining van 130 km naar de kust met enkele specifieke oefeningen. Op woensdag doen we mee aan een klimtijdrit en hierna zullen we nog gaan bijtrainen, waarbij we ook de zware klim van de Gran Fondo Girona verkennen.

Op donderdag een korte herstelrit van 1,5 uur en vrijdag de koninginnenrit in het hooggebergte met 140 km en 4000 hoogtemeters (groep 2 iets meer). Zaterdag voor de liefhebbers een korte intervaltraining van 50 km en zondag 23 mei de laatste training met deelname aan de Granfondo Girona. Een route van 146 km met o.a. de pittige/ steile 13 km klim Rocacorba. Deze Cyclosportief zien we vooral als een goede training en je krijgt dan ook een opdracht mee in deze tocht.

Na de trainingen lunchen we met de liefhebbers en ook wordt er ´s avonds vaak afgesproken in het gezellige centrum van Girona.

Reserveren

Extra opties