Supercompensatie trainingsstage

Reis-informatie:

Data: 6 t/m 13 juni 2021. (overleg als je eerder/later aan wilt komen/weggaan) –> Data onder voorbehoud (in afwachting van de data van de grootste Cyclo´s in de zomer van 2021 om tussen deze week en de Cyclo´s zoals de Marmotte en Dolomieten marathon genoeg rust te kunnen pakken)

Doelgroep: Wielrenners die zich voorbereiden op een klim-cyclo in juli/augustus of een week veel bergop willen trainen/fietsen. Niet fietsende partners zijn ook welkom! We fietsen in twee groepen, Niveau groep 1: “doel om een zware klim-Cyclo uit te kunnen rijden”. Niveau groep 2: “Fietsers die voor goud gaan of een topresultaat willen neerzetten (bijvoorbeeld top 300)”. Niveau groep 3: wedstrijdwielrenners

Reis gaat door bij: Een groepsgrootte van minimaal 6 personen (tot nu toe elk jaar doorgegaan).

Prijs: € 495,-  (incl: accommodatie, ontbijt, deelname aan onze trainingsstage, transport vliegveld Girona)

Accommodatie: We hebben enkele ruime en gezellige appartementen in het historische centrum van Girona afgehuurd voor deze week. Je krijgt een eigen kamer. Kom je met een fietsmaat en wil je een 2pers kamer delen, dan gaat er € 100 van de prijs af. Wil je liever een ander type verblijf? Neem dan contact met ons op.

Programma:

Het programma is specifiek gericht op wielrenners/wielrensters die in de maanden juli/augustus in vorm willen zijn voor bijvoorbeeld een cyclosportief. Het is een pittig programma waar we de puntjes op de i gaan zetten. Het definitieve programma maken we pas op als we weten wie er precies meedoen, maar het zal er globaal als volgt uitzien:

We starten met een rustige inkom-rit op zondagmiddag 6 juni. Maandag een duurtraining van 130 km naar de kust met enkele specifieke oefeningen. Op dinsdag doen we mee aan een klimtijdrit en hierna zullen we nog gaan bijtrainen, waarbij we ook de zware klim van de Gran Fondo Girona verkennen.

Op woensdag een korte herstelrit van 1,5 uur en donderdag de koninginnenrit in het hooggebergte met 140 km en 4000 hoogtemeters (groep 2 iets meer). Vrijdag voor de liefhebbers een korte intervaltraining van 50 km en zaterdag 12 juni de laatste training met deelname aan de Granfondo Girona. Een route van 146 km met o.a. de pittige/ steile 13 km klim Rocacorba. Deze Cyclosportief zien we vooral als een goede training en je krijgt dan ook een opdracht mee in deze tocht.

Na de trainingen lunchen we met de liefhebbers en ook wordt er ´s avonds vaak afgesproken in het gezellige centrum van Girona.

Reserveren

Extra opties