Samenwerking met Hotel Margarit

Het is december 2018 als we met het team van Campo Bicicleta op het dak staan van Hotel Margarit. We hebben net een rondleiding gekregen door het hotel.

Het plan om een fietshotel te creëren wordt dan werkelijkheid. In 2019 komt er een vaste accommodatie voor de klanten van Campo Bicicleta. Hotel Margarit is onze nieuwe partner.

Nieuwe formule

De afgelopen jaren verbleven de sporters die we te gast hadden vrijwel altijd in appartementen. Dat is een formule die we niet willen wijzigen, maar de wens om een fietshotel te starten is er een voor de toekomst.

Alle fietsers op een locatie in het centrum van de stad. Comfortabele kamers, een goed ontbijt en een Bianchi huurfiets die je oppikt in de garage. Onze gids staat klaar met de route – direct op pad voor een mooie rit rond Girona.

Na de tocht kun je samenkomen in de lounge om een wielerkoers kijken. Een terrasje pakken met je medefietsers? Zo gepland. Geef voordat je Girona in loopt jouw wielerkleding nog even af om te laten wassen. En, wil je de afstelling van jouw fiets iets aanpassen? Geen probleem, onze mecanicien is aanwezig in het hotel.

Het draait om de fiets

We hebben met Campo Bicicleta het doel om jouw fietsreis naar Girona zo comfortabel en persoonlijk mogelijk te maken. Iedereen heeft andere wensen, maar uiteindelijk draait het om de fiets – ‘en verder niets’. In het fietshotel kunnen we alles samenbrengen – voor iedere fietser en sporter.

In 2019 gaan we aan de slag met Hotel Margarit. We weten ook: een fietshotel staat niet direct, maar we gaan hard aan de slag om hier een succes van te maken.

Reserveren voor 2019?

Wil je wielrennen of Mountain Biking in Girona? De prijzen op de site zijn op basis van verblijf in het hotel. Toch liever een appartement? Geen probleem – ook die optie blijft bestaan.

We staan aan de start van een nieuw seizoen en kunnen niet wachten om te starten. Tot in Girona!

Filed under: NieuwsTagged with: ,