Reizen naar Girona

In de winter van 2018/2019, met uitloop naar het voorjaar van 2019, zijn er minder vluchten ingepland door RyanAir vanaf Eindhoven naar Girona. Andere jaren was de vluchtoptie via RyanAir ideaal als je vroeg in het jaar naar Girona wilde reizen

Helaas, door het aangepaste vluchtschema hebben ook fietsers minder opties bij het vinden van een vlucht naar Girona.

Veel trainingsweken die wij op de kalender hebben staan starten op maandag. Met het huidige vluchtschema op Girona is het niet mogelijk om op maandag aan te komen. Om die reden hebben we een aantal alternatieven – zodat je toch kunt aansluiten bij onze thema-weken in het voorjaar van 2019:

  • Vliegen via Barcelona airport (Op Barcelona airport kun je het hele jaar vliegen vanuit Nederland. Daarna reis je met de trein door naar Girona, waar wij je ophalen).
  • Boek losse vluchten zodat je kunt landen op Barcelona en vertrekken vanaf Girona of omgekeerd. Via vergelijkingssites als Skyscanner zoek je gemakkelijk losse vluchten
  • Arriveren op andere dag in Girona (wil je direct op Girona vliegen, maar vlieg je een dag eerder of later dan de start van de week? Geen probleem! Sluit aan en wij zorgen voor een goed programma)

Er zijn natuurlijk nog meer manieren om naar Girona reizen (trein of auto), maar met bovenstaande opties lever je weinig tot geen fietstijd in.

De startdatum van onze weken aanpassen was ook een optie geweest, maar niet ‘fair’ tegenover onze gasten die al een ticket hebben geboekt via Barcelona airport.

Heb je vragen over de reis naar Girona? Neem dan contact met ons op. We hebben genoeg mogelijkheden en ideeën om te zorgen dat je toch comfortabel naar Girona kunt reizen.

Filed under: Nieuws