Cyclosportiefs

Zes keer per jaar organiseren we een Cyclosportief week. Vier in Frankrijk en twee in Girona.

Het idee van deze weken is dat wij alle zorgen uit handen nemen waardoor de fietser een weekje mag ervaren welke sportieve effecten het op je heeft als er een team om je heen alle organisatie op zich neemt

In deze weken is Paul Kneppers de coach/ ploegleider en zal met veel enthousiasme de groep begeleiden alsof het zijn eigen wielerploeg is. Hij fietst tijdens de trainingen vooraf mee op de fiets. Er is een mecanicien en masseur aanwezig en in de Frankrijk-weken ook een kok. Paul is in het verleden regelmatig op het podium terecht gekomen van de Cyclos waar wij naar toe gaan. Ook in 2019 nog een mooie 10e plek in de Marmotte Alpen, een 11e plek in de Les 3 Ballons, 4e in La Vaujany, een 4e plek in de Marmotte Pyreneeën 2018 en 1e in de Gerunda Road in zijn thuiswedstrijd.

In deze weken combineren we de gezelligheid met sportiviteit. Uiteraard ben je volledig vrij om hier en daar je eigen plan te trekken en er is altijd ruimte voor extra lusjes of routes inkorten. Als er veel niveau verschil in de groep zit dan splitsen we in meerdere groepen.

Bekijk hieronder de details van de weken en aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

Wil je met jouw groep, club of team meedoen aan een Cyclosportief of wedstrijd in Girona? Dat kan! Er worden in de maanden maart, april, mei, juni, september en oktober praktisch elk weekend Cyclosportiefs en wedstrijden in Girona georganiseerd. Cyclosportiefs voor de recreatieve wielrenner en wedstrijden voor de wedstrijdrenners. Stuur ons een mail en dan doen we een voorstel voor een custom made Cyclo-week!

Zie ook onze gezamenlijke trainingsstages die we ook vaak afsluiten met deelname aan een lokale Cyclosportief in Girona.

Filter op:
 • Gran Fondo Lloret de Mar (Girona)

  Gran Fondo Lloret de Mar (Girona)

  Rijd met ons de G.F. Lloret de Mar met een spectaculaire route langs de Costa Brava! Maak met deze week jouw wielerjaar compleet!

  12/10/2020 - 19/10/2020
 • Girona MTB Challenge

  Girona MTB Challenge

  Doe mee met ons aan de grootste mountainbike uitdaging van Catalonië. Girona MTB Challenge!

  26/04/2021 - 03/05/2021
 • Les 3 Ballons

  Les 3 Ballons

  Rijd Les 3 Ballons met Campo Bicicleta. Een klassieker op de cyclosportief kalender. Sluit aan bij onze groep voor de volle week of een (lang) weekend

  30/05/2021 - 06/06/2021
 • La Vaujany

  La Vaujany

  Neem deel aan La Vaujany! Een uitdagende cyclosportief in een prachtig deel van de Franse Alpen!

  21/06/2021 - 28/06/2021
 • La Marmotte Alpen

  La Marmotte Alpen

  Rijd de bekendste cyclosportief van Europa met Campo Bicicleta. Wij zorgen dat je fit en goed voorbereid aan de start staat.

  28/06/2021 - 05/07/2021
 • La Marmotte Pyreneeën

  La Marmotte Pyreneeën

  Na drie edities al een klassieker onder de cyclosportiefs. Durf jij deze uitdaging aan?

  23/08/2021 - 30/08/2021