Cyclosportiefs

Enkele keren per jaar organiseren we een Cyclosportief week, zowel in Frankrijk als in Girona, waar je je individueel voor kunt inschrijven.

Het idee van deze weken is dat wij alle zorgen uit handen nemen waardoor de fietser een weekje mag ervaren welke sportieve effecten het op je heeft als er een team om je heen alle organisatie op zich neemt

In deze weken is Paul Kneppers de coach/ ploegleider en zal met veel enthousiasme de groep begeleiden alsof het zijn eigen wielerploeg is. Dit doet hij samen met onze verzorger, mecanicien en een vrijwilligersteam. Paul, elk jaar nog regelmatig op het podium van bekende Cyclo´s, fietst tijdens de trainingen mee voor de nodige tips.

In deze weken combineren we de gezelligheid met sportiviteit. Uiteraard ben je volledig vrij om hier en daar je eigen plan te trekken en er is altijd ruimte voor extra lusjes of routes inkorten. Als er veel niveau verschil in de groep zit dan splitsen we in meerdere groepen.

Bekijk hieronder de details van de weken en aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

Wil je met jouw groep, club of team meedoen aan een Cyclosportief of wedstrijd in Girona? Dat kan! Er worden in de maanden maart, april, mei, juni, september en oktober praktisch elk weekend Cyclosportiefs en wedstrijden in Girona georganiseerd. Cyclosportiefs voor de recreatieve wielrenner en wedstrijden voor de wedstrijdrenners. Stuur ons een mail en dan doen we een voorstel voor een custom made Cyclo-week!

Zie ook onze Aansluit weken in Girona die we ook vaak afsluiten met deelname aan een lokale Cyclosportief in Girona.

Filter op:
  • FRANCE - Road
    La Marmotte Alpen

    La Marmotte Alpen

    Frankrijk

    24/06/2024 - 01/07/2024