Nieuwe website Campo Bicicleta

Nieuwe website voor Campo Bicicleta

Van veel fietsers kregen we de laatste jaren complimenten – over de fietsen, de routes, onze service en de mooie tijd die ze bij ons in Girona hadden. Er is voor een fietser, op de racefiets of MTB, geen fijnere plek om te zijn – hier in het hart van Catalonië (naar onze bescheiden mening).

Toch, naast de aardige woorden was er vaak wel één kanttekening. Eén punt wat vaker terugkwam in de reviews van onze gasten. Het verdict: ‘zonde, dat de website niet laat zien wat jullie in Girona hebben opgebouwd’. Nu, dat was een duidelijke boodschap – werk aan de winkel.

Vanaf najaar 2017 zijn we begonnen met het maken van plannen voor een nieuwe website. Een frisser voorkomen, mooiere beelden en strakkere content – dat was het doel.

Wij zijn trots op ons werk en op het bedrijf dat we hebben neergezet in de afgelopen jaren. Met de nieuwe website hopen we dat de uitstraling van Campo Bicicleta en Girona al voor aanvang van de reis meer gaat leven.

We zijn gevestigd in een stad die alles heeft voor een sporter en het laatste decennium is uitgegroeid tot misschien wel de fietshoofdstad van Europa. Campo Bicicleta zit al ruim vijf jaar in Girona en de kennis van Paul is overal en op vrijwel iedere fietsgerelateerde vraag heeft hij een antwoord.

Een groot compliment is het dat gasten al jaren terug naar Girona komen – voor een trainingsweek of een wielrenvakantie. En ook in de toekomst hopen we dat iedereen kan ervaren waarom deze plek uniek is voor fietsers en sporters in het algemeen – wat je doel voor een fietsreis ook is.

Geniet van onze nieuwe website en graag tot binnenkort in Girona!

Gearchiveerd onder: Nieuws