Cyclo-sportief nieuwsbrief

Zoals ieder jaar hebben we in de zomer een aantal cyclo’s op het programma staan. Als een waar wielerteam trekken we er op uit om met onze fietsers de uitdaging aan te gaan. Dit jaar op meerdere locaties:

Trainingsstage in Girona

En, als voorbereiding organiseren we een trainingsweek in Girona – van 10/06 t/m 16/06. Tijdens deze week gaan we veel bergop trainen – in twee groepen – en is er de mogelijkheid om mee te doen een tijdrit en cyclo-sportief met start/finish in Girona.

Nieuwsbrief

Lees alles over onze cyclo-zomer in onze laatste nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan onder aan de website in voor onze nieuwsbrief.

Filed under: Uncategorized

Nieuwe evenementen

Al jaren organiseert Paul met Campo Bicicleta mooie trainingsweken in Girona en uitdagende cyclo-weken in de Franse Alpen en Pyreneeën. De trainingsweken in maart en de cyclo-weken zijn Campo Bicicleta klassiekers geworden, waarvoor veel fietsers vaker terugkomen. Dat is het grooste compliment!

Dit jaar hebben we ook weer wat nieuwe evenementen op onze kalender staan. Nieuwe thema’s en nieuwe bestemmingen.

In april organiseren we een speciale Powerweek in Girona met de bekende Nederlandse trainer Guido Vroemen. We gaan op pad met een gemengde groep van fietsers en triatleten. Het thema: trainen met vermogen. Iedere deelnemer gaat op weg met een vermogensmeter en na afloop van iedere rit worden de waardes bekeken. Erg leerzaam als je meer wilt weten over dit onderwerp en nieuwsgierig bent naar jouw vermogenswaardes.

Een ander nieuw thema ligt buiten de gebaande paden. Met ons team nemen we deel aan de driedaagse MTB Challenge in Girona. Drie etappes rond onze mooie stad met iedere dag nieuwe tracks. Ontdek het MTB paradijs van Catalonie!

Later in het jaar kiezen we voor een uitstapje naar Pamplona. La Indurain is het doel tijdens een nieuwe fietsweek. Na de Alpen cyclo’s is dit een prachtige week om te genieten van Baskenland en Navarra en afsluitend de cyclo van Miquel Indurain te rijden!

Dit fietsjaar wordt prachtig en we zien je graag aansluiten bij een van de weken die we organiseren!

Filed under: Uncategorized

Lente nieuwsbrief Campo Bicicleta

Lees hier onze laatste nieuwsbrief.

De lente staat voor de deur in Girona. Na een koude februari maand met lage temperaturen en zelfs een plukje sneeuw. Tussendoor is er goed getraind door en met onze gasten. Paul heeft zijn eerste wedstrijden van het seizoen gereden. En de kalender van Campo Bicicleta heeft een update gegeven.

Willem Jan en Annemiek zijn beide aan de slag gegaan en staan vanaf de eerste week in maart voor jullie klaar

Lees in de nieuwsbrief de highlights voor het aankomende seizoen!

Tot in Girona!

Filed under: Uncategorized

Nieuwe website Campo Bicicleta

Nieuwe website voor Campo Bicicleta

Van veel fietsers kregen we de laatste jaren complimenten – over de fietsen, de routes, onze service en de mooie tijd die ze bij ons in Girona hadden. Er is voor een fietser, op de racefiets of MTB, geen fijnere plek om te zijn – hier in het hart van Catalonië (naar onze bescheiden mening).

Toch, naast de aardige woorden was er vaak wel één kanttekening. Eén punt wat vaker terugkwam in de reviews van onze gasten. Het verdict: ‘zonde, dat de website niet laat zien wat jullie in Girona hebben opgebouwd’. Nu, dat was een duidelijke boodschap – werk aan de winkel.

Vanaf najaar 2017 zijn we begonnen met het maken van plannen voor een nieuwe website. Een frisser voorkomen, mooiere beelden en strakkere content – dat was het doel.

Wij zijn trots op ons werk en op het bedrijf dat we hebben neergezet in de afgelopen jaren. Met de nieuwe website hopen we dat de uitstraling van Campo Bicicleta en Girona al voor aanvang van de reis meer gaat leven.

We zijn gevestigd in een stad die alles heeft voor een sporter en het laatste decennium is uitgegroeid tot misschien wel de fietshoofdstad van Europa. Campo Bicicleta zit al ruim vijf jaar in Girona en de kennis van Paul is overal en op vrijwel iedere fietsgerelateerde vraag heeft hij een antwoord.

Een groot compliment is het dat gasten al jaren terug naar Girona komen – voor een trainingsweek of een wielrenvakantie. En ook in de toekomst hopen we dat iedereen kan ervaren waarom deze plek uniek is voor fietsers en sporters in het algemeen – wat je doel voor een fietsreis ook is.

Geniet van onze nieuwe website en graag tot binnenkort in Girona!

Filed under: Nieuws