Bianchi fietsen te koop

Elk jaar in november gaan onze fietsen in de uitverkoop.

Stuur ons een mail naar info@campobicicleta.com als je interesse hebt in een fiets, dan kunnen we kijken of we jouw maat beschikbaar hebben en eventueel voor jou bewaren. De verkochte fietsen worden standaard eind van het jaar naar Delft vervoerd, waar je de fiets mag ophalen.

De framematen van Bianchi zijn als volgt: 47, 50, 53, 55, 57, 59 en 61. Weet je niet jouw maat, dan berekenen wij jouw framemaat met behulp van enkele afmetingen. Ook zetten we de fiets (zonder extra kosten) op jouw maat klaar in Delft met direct de juiste stuurpen erop.

Standaard komen de fietsen zonder km-teller, zadeltasje, fietspompje, pedalen en met één bidonhouder. Deze zijn eventueel tegen een kleine extra prijs erbij te krijgen.

Bianchi Aria Disc

De nieuwe Bianchi Aria met schijfremmen. Een echte racer met een licht en stijf carbon frame. Afmontage: Shimano Ultegra 11-speed. Dit model Bianchi hebben we vanaf 2019 in de collectie. Het race-frame in combinatie met de schijfremmen zorgt voor snelheid en controle.

Prijs 2019 model (1,5 jaar oud): € 2.100,-

Prijs 2020 model (6 maanden oud): € 2.500,-

Bianchi Sprint Disc

Deze carbon racefiets is all-round en comfortabel. Afmontage: Shimano 105 11-speed onderdelen. Schijfremmen. Een frame waarmee iedere fietser goed overweg kan en dat je optimaal laat genieten van je fietsdagen.

Prijs 2020 model (2 maanden oud) – € 2.100,-

Bianchi Grizzly mountainbike

We hebben twee modellen mountainbikes, namelijk:

Grizzly 9.2: Deze zijn allemaal van het jaar 2019 en we hebben alle maten: S, M, L en XL. Afgemonteerd met Sram NX Eagle 1 x 12 speed (dat wil zeggen met de nieuwste technieken van één voorblad en 12 tandjes achter). En een Rockshox Recon voorvork. Deze fietsen zijn zwart met een klein beetje Celeste (zie foto hiernaast).
Prijs: € 950,-

Grizzly 9.3: Ook allemaal 2019 modellen en ook alle maten: S, M, L en XL. Afgemonteerd met Shimano Deore 2 x 10 speed (twee voorbladen). Kleur: helemaal celeste. Zie een foto hier: https://www.campobicicleta.com/huurfiets-in-girona/#bianchi-mountainbike
Prijs: € 750,-

Bianchi Avenger E (mountain) – bike

We hebben twee modellen mountainbikes, namelijk:

De Bianchi Avenger E bike is in te zetten als mountainbike of als trekkingbike. De fiets heeft een Bosch aangedreven middenmotor. De accu en motor zitten midden op het frame, wat zorgt voor meer stabiliteit tijdens het fietsen. De accu gaat in eco-stand 6 tot 8 uur mee. De fietsen zijn van het jaar 2018 en zeer weinig verhuurd – zo goed als nieuw!

Prijs: € 2.200,-