Beste fiets liefhebber,

We leven in rare tijden waar zelfs het buiten sporten niet meer zo vanzelfsprekend is. Sterker nog, in Spanje helaas onmogelijk op dit moment. We hopen dat jullie gezond blijven en dat we snel weer met z´n alle samen mogen fietsen.

Tijdens deze Corona crises houden wij speciale voorwaarden aan:

 1. Als je een boeking bij ons hebt lopen in de periode dat er in Spanje niet buiten gesport mag worden, mag je kosteloos je boeking omzetten naar later in het jaar of naar volgend jaar. Je mag de boeking op hold zetten of al direct een nieuwe data geven.
 2. Wil je een nieuwe boeking doen voor het najaar dan mag dit met de voorwaarden gratis annuleren tot het Corona virus onder controle is.

Onze verwachtingen zijn dat we vanaf september weer onze fietsreizen en fiets trainingen mogen oppakken. Veel fietsers hebben al hun boeking van het voorjaar omgezet naar september, oktober of november. Dit samen met de al eerder gemaakte boekingen voor het najaar betekend dat als jij ook dit jaar nog langs wilt komen, we adviseren om snel te boeken, zodat we nog de juiste accommodatie, fietsen en begeleider beschikbaar hebben.

Heel veel sterkte allemaal!! Wij als bedrijfje hebben de nodige maatregelen genomen om te kunnen overleven en samen met de hulp van de Spaanse overheid gaat het gelukkig goed. We hopen jullie van harte nog te zien dit jaar en anders weer volgend jaar.

Team Campo Bicicleta

Wielrennen & Mountainbiken in Girona

Kom voor een onvergetelijke racefiets en mountainbike ervaring naar het fietsparadijs Girona! Campo Bicicleta zorgt voor alles – transfers, verblijf in de stad, Bianchi huurfietsen en routes afgestemd op jouw wensen. Wij bieden een compleet pakket – zodat jij kunt ervaren waarom zoveel profsporters kiezen voor Girona!

We organiseren het hele jaar thema-weken waar je bij kunt aansluiten. Kom je met een vrienden- of wielerclub? Dan zorgen we voor een pakket met routes of een gids. Lees hieronder welke opties we bieden en hoe je kunt reserveren:

Kalender met events van Campo Bicicleta – sluit aan bij een week in Girona of rijd een cyclosportief in Europa met ons.

Wielrennen in Girona – trainingsstages en wielrenvakanties in Girona.

Gravel in Girona – gravelbike-weken in Girona

Mountainbiken in Girona – trainingen en mountainbike-weken in Girona.

Fiets huren in Girona – Bianchi fiets huren in Girona.

 • We huurden 4 mtb-bikes en verbleven in een appartementje in het centrum van Girona. De fietsen stonden klaar – afgesteld op onze maten – in het appartement bij onze aankomst. De eerste dag kregen we een mini mtb-clinic en vervolgens trokken we samen met de gids het mtb-gebied in. De begeleiding was top!

  Anouk april, 2019

 • Absolute aanrader, lieve mensen met een prachtige stad en omgeving, en alles wordt goed geregeld door de organisatie. Met als toegevoegde waarde zeer enthousiaste fietsers, goede huur fietsen, mooie routes en een zeer goede mecanicien!

  Denny maart, 2019

 • Campo Bicicleta is een organisatie die alles voor je regelt, jij hoeft alleen maar je reis er naartoe te organiseren en zij doen de rest. Na je landing staan ze je op te wachten om naar Girona te brengen, zodat je onbezorgd aan je vakantie/training kunt beginnen. Girona is een fantastische omgeving om fietsend je vakantie door te brengen!

  Nienke oktober, 2018